A férjem nem várt hozományt mert már volt két lakása, pár millió megtakarítása, az egyik lakás kiadásából passzív jövedelme plusz jól fizető munkája.
2022. okt. 21. 06:05
22/31 anonim válasza:
2 pulya.
2022. okt. 21. 06:51
23/31 anonim válasza:
A 17-es válasza:
"Na jó ez undorító…17-es ".
Sajnos ebben az országban így működik:"A férjem nem várt hozományt mert már volt két lakása, pár millió megtakarítása, az egyik lakás kiadásából passzív jövedelme plusz jól fizető munkája."
2022. okt. 21. 06:56
24/31 anonim válasza:
Bocsi csak olyanhoz megyek férjhez, aki még tudja teremteni az anyagi biztonságot. Még hogy hozomány...
2022. okt. 21. 11:10
25/31 anonim válasza:
Bár nekem van stafírungom,de a férjem meg jóval többet keres.Ha hozományt vársz,akkor tartsd is az asszonyt.
2022. okt. 21. 20:07
26/31 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul tudom, de a hozomány régen a férj tulajdona lett (ingatlan, nemesfém, részvények, és egyéb, nem a napi életvitelt szolgáló értékek). Persze váláskor visszajárt, de addig a férj rendelkezett vele, elpazarolhatta, elihatta vagy gyarapíthatta.
Manapság viszont külön vagyonról van szó.
2022. okt. 21. 21:40
27/31 anonim válasza:
Haha tőlem pl semennyire :D
Nekem nincsenek rokonaim, egy szem édesanyám van, aki nyugdíjas és éppen kijön a nyugdíjából.
Ha valaki csak ezért venne el, ahhoz hozzá se mennék.
2022. okt. 21. 22:07
28/31 anonim válasza:
"aki pénzszűkében van az nem válogat:-)))"
Aki pénz szűkében van, az nőt se fog találni, nem hogy gazdag nőt :D
2022. okt. 22. 15:51
29/31 Redaler2 válasza:
2022-ben szerintem már inkább ciki házasodni én tuti nem házasodnák pénzért sem. Nőkben állandóan csalódik az ember pár év után meggondolják magukat és ebben a remek országban simán elviszik a férfi minden értékét na még csak az hiányozna nekem így sincs gyakorlatilag semmim se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!