Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim ezt teljesen ignorál...

A szüleim ezt teljesen ignoráljàk, nem èrtik meg, de engem kicsit zavar és nem tudom hovà tenni?

Figyelt kérdés

Hosszu lesz ès bocsànat a nem rendes èkezetek miatt.

Már pàr ève kezdődött, hogy èjjeleként azt vettem èszre, hogy random dolgokat làttok este. Az van bennem, ha nem megyek ki rèmülve a szobàbôl ès nem csinàlok valamit, akkor valami nagy baj fog tôrtènni. Nem tudom elmondanni mi, az èrzèst, se tudom visszaadni. A szobàmat gyakran làtom màsik szinben ès vannak fura dolgok, de nem tudom megfogalmazni, de akkor sem èrtem csak rossz.

Nem csak èjjel van, nappal is tàmasnak meg, ekkor felüvôltôk, kirohannok, menekülôk. Az agyam leblokkol nincsenek èrtelmes gondolataim, nem tudom, ki vagyok mi vagyok, tiszta black out. Ekkor csak random meredek a levegöbe ès fèlek, hogy ott lesz a vègem ezektöl, amik megtàmadnak.

Nèha meg leesik, hogy ez marhasàg, akkor kivancsian figyelem, olyan mintha drogoznàk pedig nem is, arra gondolok, hogy a drogosok irigyelnènek, ha megtudnàk, hogy nekem ez megy drog nèlkül.

Ugy èrzem az emberi fantàzia hatàrtalan, akkor csodàlom, de nagyon sokszor kinoz. A meg nem èrtès senki felöl, meg ezek a tàmadàsok, ezek a lènyek, hogy a levegöt làtom szînesen, holott a jozan eszem tudja, hogy az nem lètezik, hohz a levego szînes legyen.

Prôbàltam elmondani a szuleimnek ezeket, meg egyeb tobbi dolgot, hogy rèmàlmaim vannak, attôl, hogy a nagybattyam bàntalnazott, mikor 6 voltam nem làtom az èlet èrtelmèt, üres, silàny semilyen az èlet a suli se megy meg az alvas se mert kînoznak ezek az emlèkek meg ez a megtàmadàsok.

16F

2022. okt. 13. 16:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem abban a szobàban.
2022. okt. 13. 16:54
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

9

Ne fogd rá a lelkitraumájára. Az amiket lát, hall, bőven túlmutat egy "egyszerű" gyerekkori bántalmazáson.

Igenis valószínűleg gyógyszerrel fogják kezelni.

A gyógyszertől pedig nem xarni kell kérdező, hanem szedni. Függő nem leszel tőle, csak ha nem szeded, visszatérnek a tévképzeteid.

2022. okt. 13. 16:54
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

10: Ez sajnos nem csak félelem, hiszen valóban megtámadtak és valóban nem értenek meg.

Mindenképp keress valakit, ki hisz neked és akkor fel tudod dolgozni és a nagybácsit is le kell fülelni, mivel egy bűnöző. Veszélyt jelent mindenkire a társadalomban egy ilyen ember.

Én most krvára nem vagyok nyugodt hogy egy ilyen ember úgy mászkál a környezetemben, hogy mindenki őt védi és nem egy gyereket!

2022. okt. 13. 16:58
 14/34 anonim ***** válasza:
4%

12: Ja, hogy szerinted az a probléma, hogy lilát lát és nem az, hogy kínozta egy családtagja!

Szerintem meg nem az a probléma!

2022. okt. 13. 17:00
 15/34 A kérdező kommentje:
Angliàban èlek szoval nem kell fèlned. Probàlok majd valakivel beszèlni, csak nem tudom mennyire nyîlhatok meg a tanàraimnak, az iskolapszichologusnak. Mennyire adjàk tovàbb? Ès fèlek, hogy ezentûl megleszek bèlyegezve.
2022. okt. 13. 17:01
 16/34 anonim ***** válasza:
59%
Aztán ugyan mivel menjen a rendőrségre? Azzal, hoyg 10!!!! évvel ezelőtt állítólag bántalmazta a nagybatyja?
2022. okt. 13. 17:20
 17/34 anonim ***** válasza:
92%
Ha ez igaz, amit leírtál, akkor ez egy nagyon komoly mentális probléma, amivel sürgősen orvoshoz kell fordulni. Valakivel feltétlenül beszélned kell, ha a szüleid nem hallgatnak meg. Amit a többiek javasoltak, tanár, iskolaorvos, iskolapszichológus. El kell mondanod mindent, különben nem tudnak segíteni, nem fogják továbbadni.
2022. okt. 13. 17:22
 18/34 anonim ***** válasza:
86%

"hogy lilát lát és nem az, hogy kínozta egy családtagja"

A pesti gimiben az a gyerek is "csak autista" volt, aztán többször nyakon szúrta egy osztálytársát.

A szörnyek és fura színek látása komoly mentális betegségről árulkodhat, amit nem szabad hagyni tovább fajulni, vagy mehet az elmegyógyintézetbe lekötve.

2022. okt. 13. 17:30
 19/34 anonim ***** válasza:
10%
Ba**zus, te elolvastad a Ház a tó túloldalán horroregényt :-D
2022. okt. 13. 17:49
 20/34 anonim ***** válasza:
30%
Nekem Russell Crowe filmje, az Egy csodálatos elme jutott erről eszembe.
2022. okt. 13. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!