A mostoha fiam akit sajatomként neveltem, nevemet viseli
meglopott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Együtt élünk, anyjától most válok el. Itthon k.. va sz.. r a hangulat ezen okok miatt.
Autót én adok neki, de nincs a nevére írva.
Egyik nap "tökjófej" módon felajánlotta, hogy megtankolja az én kocsim. Mondtam rendben, úgyis utálok tankolni.
Valami gyanús lett. Megnéztem a GPS-t, tankolás időpontot és kiderült, hogy megtankolta az én kartyámmal a saját kocsiját is úgy, hogy nem szólt, sunyított. Nem szólt és egyébként sem akarom tankolni egy 22 éves egyetemista kocsiját. Botrányosan ki vagyok akadva, hogy együtt élek valakivel aki ezekszerint meglop és lehet meg is vet mert az anyjával szétmegyünk. Mit tennétek a helyemben?
Ez nem Lopas es szerintem inkabb az a gaz te, felnott letedre, apa letedre hogy allsz ehhez. Azt irod a fiad (ha nemis verszerinti). Akkor a te dolgod a neveles is, akkoris ha 22 vagy 30... Ulj le es beszel meg vele apa modra. Viszont ha nem kezeled, latod fiadnak akkor persze 1szeruen Ulj le vele kerd vissza a penzt es kuld El a sunyiba...
2022. okt. 7. 19:30
12/22 anonim válasza:
"A kérdésből nem derül ki, mi a kérdés"
2022. okt. 7. 20:27
13/22 anonim válasza:
Ugyanazt, mintha a saját gyereked tette volna ezt.
2022. okt. 7. 20:30
14/22 anonim válasza:
Hamut szórnék a fejemre stb. Valamit nagyon elszúrtam a neveléssel, az ő személyiségének a megismerésével stb.
2022. okt. 7. 20:32
15/22 anonim válasza:
Le kell ülni, megbeszélni és adni egy második esélyt. Ha él vele, hurrá; ha meg nem, akkor elküldeni otthonról a p*csába
2022. okt. 7. 20:32
16/22 anonim válasza:
Ha a nevedet viseli, akkor örökbefogadtad. Kezeld úgy, mint a fiadat, a válás ellenére is.
2022. okt. 7. 20:40
17/22 anonim válasza:
Nem mindegy, úgy is ő lesz az örökösöd... :)
2022. okt. 7. 20:40
18/22 anonim válasza:
Nem kell odaadni a kártyát, csak kp-t, és nyugi, a saját gyereked is sunyíthatott volna ugyanígy.
2022. okt. 8. 08:29
19/22 anonim válasza:
Tedd ugyan azt, amit az édes fiaddal tennéd.
Szerintem ez nem arról, szól, hogy mostohák vagytok, vag hogy válsz.
2022. okt. 8. 09:14
20/22 anonim válasza:
Nem, nem lopott meg. Sunyizott, az igaz, de pl ha gyerekem elküldöm a boltba, akkor azon nem szoktam kiakadni, hogy magának is vesz ezt-azt pár ezer forintért.
Nyilván, ha egy több százezer forintos telefont venne magának az már nem lenne oké, de egy 10-20 ezres tankolás belefér
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!