Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmentek bevásárolni, ki...

Ha elmentek bevásárolni, ki cipeli haza a dolgokat?

Figyelt kérdés
Férjem ki van akadva, hogy ha megyünk vásárolni, ő hozza haza a nehezebb dolgokat. Igaza van?
2010. szept. 26. 19:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy-egy hátizsákkal megyünk, a feleségem pakol bele.Ha én akarnám, az úgyse lenne jó.
2010. szept. 26. 19:48
 22/32 anonim ***** válasza:
58%
én megmondanám, h azért drágám, mert nincs autód, egyébként az autó hozná!....."viccet" félretéve természetesen a férfi dolga, anno mikor nem volt autóm és anyuval mentünk vásárolni a nehezebb dolgokat én hoztam, nő létemre, mert ne az anyám cipeljen!
2010. szept. 26. 19:49
 23/32 anonim ***** válasza:
89%
95%-ban en vasarolok be, a ferjem sokat van tavol meg napkozben vasarolok plusz a gyereket is hurcolom. A kocsibol mindent en szedek ki, teszek el, de amugy a ferjem segitene, ha itthon lenne, csak az ritkan van es persze, ha van vmi nehez, amit cipelni kell es o epp ott van, akkor o hozza, de ez a feladat ram harul, mert alig tud itthon lenni. Ha a ferjed ott van veled a vasarlasnal, nagyon bunko, ha nem is ajanlja fel, hogy segit, kiveve, ha beteg vagy 50 kilos es egy 2 kilos lisztet sem sikerulne felemelnie.
2010. szept. 26. 19:49
 24/32 anonim ***** válasza:
77%
Természetesen a kocsi, a kocsiig meg a bevásárlókocsiban tolom vagy húzom..
2010. szept. 26. 20:15
 25/32 A kérdező kommentje:
Kocsink nincs, ő 75 kg, én 43, így természetesen ő az erősebb. Ma ment a vita, ki mit csinál a háztartásban, és ő maga csak ezt tudta felemlegetni, hogy hazahozza a dolgokat, mikor bevásároltunk. Teszem hozzá, sokszor egyedül megyek, de 10-15kg-nál többet képtelen vagyok cipelni.
2010. szept. 26. 20:20
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
hany evesek vagytok?
2010. szept. 26. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:
az utolsó kommented azért kicsit más megvilágításba teszi a dolgokat... Nem azon van kiakadva, hogy neki kell cipelnie a cuccokat, csak példaként hozta fel, hogy azt pl ő csinálja. Ezzel nem azt mondom, hogy te nem dolgozol, csak hogy itt nem az a probléma, amit a kérdésben feltettél.
2010. szept. 26. 23:35
 28/32 anonim ***** válasza:

jaj már miért vitatkoztok hülyeségeken, örüljetek hogy mindenetek megvan és szeretitek egymást. nem tök mindegy?

ez legyen a legnagyobb problémátok! mások adósságban úsznak, nincs lakásuk, nincs családjuk , betegek vagy háborúban élnek vagy nincs kit szeretniük...

kommunikálni kell és beosztani, bár nem tudom mi a háézimunkában a nagy szám, én szívesen megcsinálom egyedül, ha még sincs kedvem akkor szólok páromnak hogy csinálja meg, és szó nélkül segít, de amúgy is mindig megkérdezi, hogy segítsen-e. természetesen cipekedni ő szokott, de ezt nem is hánytorgatja fel, mivel én vagy 50kg vagyok ő meg olyan 80 tuti megvan.

2010. szept. 27. 06:52
 29/32 anonim ***** válasza:

utál vásárolni párom,ezért általában összeirom hogy mi kell,ami nehéz (több zsugor viz,többkiló akármi),és beugrik érte,megveszi,felhozza (kocsival,de sokadikra azért cipelni kell)

többi apróságot meg én megvásárolgatom meló után 3x anyni idő alatt mint vele lehetne:D (bár ilyenkor is sokszor értemjön kocsival,hátha megláttam valami nehezebbet:)

de mondjuk nem is ez az egyetlen amit fel tud sorolni,ugyanugy főz,mosogat,rendetrak...

nem szabad hagyni hogy te csinálj mindent...

2010. szept. 27. 07:35
 30/32 anonim ***** válasza:
78%
Hát nincs. :) Az én páromnak még csak eszébe sem jutna velem cipeltetni a nehéz dolgokat.
2010. szept. 27. 08:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!