Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elmentek bevásárolni, ki...

Ha elmentek bevásárolni, ki cipeli haza a dolgokat?

Figyelt kérdés
Férjem ki van akadva, hogy ha megyünk vásárolni, ő hozza haza a nehezebb dolgokat. Igaza van?
2010. szept. 26. 19:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
31%
Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen embert választottál...
2010. szept. 26. 19:30
 12/32 anonim ***** válasza:
84%
Amíg nem volt kocsi nekem csak akkor kellet bármit is vinnem, amikor már nem tudta hova tenni/megfogni még azt is. Egyébként nálam csak az volt, amit épp megettem vagy megittam. Sose hagyta, hogy bármit is vigyek, ha nem muszáj.
2010. szept. 26. 19:33
 13/32 anonim ***** válasza:
89%

Hát engem is meglep, hogy ilyen a férjed. Gondolom ő is anyuci pici fia (Hagyd csak kisfiam, majd anyuci viszi...).

Nálunk a férjem nem is engedi, hogy cipekedjek, kinyitja előttem az ajtót, stb. Egyszerűen így lett nevelve. Viszont ha ki van akadva ezen, akkor változni nem fog az biztos.

2010. szept. 26. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
92%

Ez a kérdés most halál komoly?:O

Hihetetlen...ha meg igaz hát ott valami nagyon nincs rendben...a párod fejében.

2010. szept. 26. 19:36
 15/32 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk eleve csak a férjem vásárol. Én összeirom, hogy mi kell a boltból, és ő elmegy, és egyedül haza is cipeli. A gyerkőcöknek folyton kell valami, és igy ha mind megyünk mindig kimaradnak dolgok, igy utat spórolunk vele, ha csak ő megy, mi meg maradunk. :)) (még nem olyan nagyok a gyerkőcök, hogy egyedül maradjanak, másra meg nem szeretem hagyni őket)
2010. szept. 26. 19:37
 16/32 anonim ***** válasza:
85%
Az cipeli a nehezebb dolgokat, aki erősebb, ez így normális. Ha mi pl. elmegyünk ruhát venni, apám már poénkodik a próbáknál, hogy ő a karácsonyfa, mert megfogja a táskákat, kabátot, ernyőt, amiatt még sose hisztizett, hogy cipekednie kell.
2010. szept. 26. 19:37
 17/32 anonim ***** válasza:
92%
A kocsi cipeli haza, a kocsiig meg a barátom. Ha sok dolgot vettünk, akkor a könnyebbeket én. Érdekes férjed van.
2010. szept. 26. 19:38
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Ne is cipeljen nehezet, amíg menstruál...
2010. szept. 26. 19:40
 19/32 anonim ***** válasza:
86%
Nem is nagyon szoktunk együtt menni, amíg ő vásárol, én takarítok, így több időnk jut egymásra. De ha együtt megyünk, ő cipekedik.
2010. szept. 26. 19:43
 20/32 anonim ***** válasza:
86%

a 6x2l vizet ő hozza, a többit meg én.

kb ugyanolyan nehéz mindkettő, de hát ez van, ha nincs pénzünk hordárra :D

ha meg túl sok nehezet vettünk, akkor néha a kocsiban hagyjuk a vizet, és felhozza egy másik alkalommal.

a parkolóig hálisten a verda hozza, jó hogy vett egyet :D

2010. szept. 26. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!