Ha elmentek bevásárolni, ki cipeli haza a dolgokat?
Figyelt kérdés
Férjem ki van akadva, hogy ha megyünk vásárolni, ő hozza haza a nehezebb dolgokat. Igaza van?2010. szept. 26. 19:21
11/32 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen embert választottál...
12/32 anonim válasza:
Amíg nem volt kocsi nekem csak akkor kellet bármit is vinnem, amikor már nem tudta hova tenni/megfogni még azt is. Egyébként nálam csak az volt, amit épp megettem vagy megittam. Sose hagyta, hogy bármit is vigyek, ha nem muszáj.
13/32 anonim válasza:
Hát engem is meglep, hogy ilyen a férjed. Gondolom ő is anyuci pici fia (Hagyd csak kisfiam, majd anyuci viszi...).
Nálunk a férjem nem is engedi, hogy cipekedjek, kinyitja előttem az ajtót, stb. Egyszerűen így lett nevelve. Viszont ha ki van akadva ezen, akkor változni nem fog az biztos.
14/32 anonim válasza:
Ez a kérdés most halál komoly?:O
Hihetetlen...ha meg igaz hát ott valami nagyon nincs rendben...a párod fejében.
15/32 anonim válasza:
Nálunk eleve csak a férjem vásárol. Én összeirom, hogy mi kell a boltból, és ő elmegy, és egyedül haza is cipeli. A gyerkőcöknek folyton kell valami, és igy ha mind megyünk mindig kimaradnak dolgok, igy utat spórolunk vele, ha csak ő megy, mi meg maradunk. :)) (még nem olyan nagyok a gyerkőcök, hogy egyedül maradjanak, másra meg nem szeretem hagyni őket)
16/32 anonim válasza:
Az cipeli a nehezebb dolgokat, aki erősebb, ez így normális. Ha mi pl. elmegyünk ruhát venni, apám már poénkodik a próbáknál, hogy ő a karácsonyfa, mert megfogja a táskákat, kabátot, ernyőt, amiatt még sose hisztizett, hogy cipekednie kell.
17/32 anonim válasza:
A kocsi cipeli haza, a kocsiig meg a barátom. Ha sok dolgot vettünk, akkor a könnyebbeket én. Érdekes férjed van.
18/32 anonim válasza:
Ne is cipeljen nehezet, amíg menstruál...
19/32 anonim válasza:
Nem is nagyon szoktunk együtt menni, amíg ő vásárol, én takarítok, így több időnk jut egymásra. De ha együtt megyünk, ő cipekedik.
20/32 anonim válasza:
a 6x2l vizet ő hozza, a többit meg én.
kb ugyanolyan nehéz mindkettő, de hát ez van, ha nincs pénzünk hordárra :D
ha meg túl sok nehezet vettünk, akkor néha a kocsiban hagyjuk a vizet, és felhozza egy másik alkalommal.
a parkolóig hálisten a verda hozza, jó hogy vett egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!