Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más szingli 20-on éveseket is...

Más szingli 20-on éveseket is piszkálnak a szüleik?

Figyelt kérdés

Avagy:

-Mikor lesz már pasid?

-Mikor mutatsz be valakit?

-Mikor lesz végre randid?

Ehhez még hozzájön apám alpári stílusa aki olyanokat szól be, hogy azt sem tudom 22 éves létemre, hogy milyen dugni (különben...tudom...csak nem kötöttem az orrukra), akkor azzal jön, hogy sosem lesz családom, mert képtelen vagyok ismerkedni, meg azzal hogy biztos fèlek a pasiktól.

Ezeket nagyon cinikus, csúnya hangnemben mondja.

Egyébként is önbizalomhiányom van, ezért is nehézkes számomra az ismerkedés, ez meg napi szinten ezt nyomatja. Elköltözés nem opció, mert még tanulok és nem tudnám fenntartani magamat.

2022. szept. 26. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Engem soha nem csesztettek ilyesmivel, és őszintén ép ésszel fel sem lehet fogni, hogy mi játszódhat le a sötét agyhelyén annak, aki ilyet megkérdez. Ez pont nem az, amit meg lehet jósolni. Nem értem az ilyen agyhelyes sötét gyalog embereket.
2022. szept. 26. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerencsére.
2022. szept. 26. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 vagyok,de nekem is folyamatosan ezt mondogatják az emberek,volt már barátod? Van?stb. Engem is idegesít hadd mondják majd én hadd döntsem már el mit akarok. Egyébként meg aki nekem tetszett az vagy észre sem vett,vagy nem jöttem be neki Vagy..soha nem láttam többet. Akiknek meg én jöttem volna be hadd ne mondjam milyen emberek.. Szóval maradtam egyedülállónak.
2022. szept. 26. 21:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anyám olyan tipus aki csak akkor szokott szólni ha nem tetszik neki az adott hölgy akihez épp járok és tudomása van róla vagy ilyesmi :D

De amúgy meg 20 évesen se érzem úgy hogy szükségem lenne egy kapcsolatra, majd akkor akarok ha tényleg olyan nőt találok akivel el is tudom képzelni.

Apám meg nem szól bele tudja hogy tudom mit csinálok. 20/F

2022. szept. 27. 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
35%
Az ilyen szülők a sráccal szeretnének beszólogatni, de mivel az nincs marad a lányuk
2022. szept. 27. 12:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem baj, hogy 34 évesen szolok ehhez hozzá.

Na szóval az van, hogy úgy álltalában az emberek jó 80%-a semmi mással nem tudd foglalkozni csak a másik életével.

Szerintem szard ezt telibe. Nem fognak vele leállni.

Én is megkaptam munkahelyen, hogy kivel és mikor ke.élek ?

Mikor házasodok meg ? Amúgy meg semmi közük hozzá.

És soha. Egy normális házasságot/kapcsolatot nem láttam soha.

2022. szept. 28. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn 30 èves vagyok nemsokàra 31 leszek..Soha nem volt senkim de itthon nem szóltak èrte..A munkàban annàl inkább.

Mikor megyek férjhez? Hány gyerekem lesz? Meg,hogy ha nem lesz senkim akkor öreg koromban senki nem nyitja ràm az ajtót.

Szomorú vagyok, hogy az én életemmel foglalkoznak àllandóan..

2022. okt. 23. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!