Ha lenne "igazságszérum", bevennéd-e ha a párod kérne rá? Vagyis lehet-e olyan titok, ami jobb, ha titok marad örökre?
A igazság tönkretehet-e egy jó kapcsolatot?
Te kérnéd-e a párodat ilyenre?
Igazságszérum alatt értek pl. olyan tablettát, vagy oldatot amitől egy időre nem tudsz hazudni, csak a legjobb tudásod szerinti igazat mondani minden kérdésre.
Van ugyan olyan, amit nem tud a párom, de nem ezért, mert nem tudhatja, hanem mert nem tartozik rá (pl. ismerös elmondott dolgokat a saját életéböl, meg hasonlók). Tehát nem félnék, attó, hogy mit mindhatok, csak nem érezném tisztességesnek a másokkal szemben.
Ha ragaszkodna egy ilyen teszthez, akkor ezzel a kapcsolatunkat befejezettnek tekinteném, mert ezzel azt mutatná, hogy nem bizik bennem, és szerintem egy tartós kapcsolat alapja a bizalom.
Éppen ezért nem kérném én sem soha öt ilyenre.
Én simán bevállalnám"
És ha vissza lehetne menni a múltban az exemnek is beadnám...egy szemét volt és össze vissza hazudott... szerintem borítaná a bilit rendesen...
Tényleg, amúgy lehet ilyet valahol kapni?
A Nátrium pentotál nevű vegyületnek van ilyen hatása, hátránya viszont az, hogy egy óra múlva kb meg is öl az anyag (csak ezt a tényt nem népszerűsítik az amerikai filmek) úgyhogy nem!!
Egyébként sincs semmi titkom előtte közel 10 év után!
Én nem kérném ilyenre a páromat, ha pedig ő kérne engem ilyenre, akkor sem tenném meg(meg nincs is párom amúgy).
13:55: Nem létezik ilyen; a nátrium-pentotál egy tudatmódosító szer, aminek néha ilyesmi hatása van tudtommal.
nem venném be, és nem adnék a férjemnek sem ilyet. semmi szükség rá.
amúgy igen...az igazság, tönkretehet egy jó kapcsolatot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!