Mit tennél, ha kiderülne, hogy apád megverte anyád apját?
Olyan szempontból elítélendőnek tartom, hogy idősebb az édesanya apja. Meg alapból, ha nem tud vitatkozni, csak rögtön üt... Elég "állatias" ösztön. Persze, nem tudom a körülményeket, de én így ítélem meg.
Sajnos nálam ez nem fordulhat elő, mert nagypapám meghalt, apám meg másfél éves korom óta nem dugja felém a pofáját. Bár látod, így ítélve, ha találkoznék apámmal, tuti, hogy nekimennék, mégha csak lány is vagyok... Szóval, ha van oka a verésnek, akkor az már súlyos lehet..
Soha nem foglalkoztam olyan szinten az oseim dolgaival, hogy En abba beleavatkozzak,
hallottam dolgokat, es eseteket, de hogy jovok En ahhoz, hogy gyermekkent szamon kerjem Oket azert, hogy a multban
mi tortent?
Eld a sajat eletedet, es meg csak elitelni sem lehet az Apadat, mivel egy olyan diszno toron, mint ahogyan irtad is, bizony eleg sok alkohol elszokott fogyni,
s Aki sokat iszik az nemigen torodik a masik ember koraval, es nemigen a tiszteletrol szol a dolog, amikor
elkezdenek vitatkozni!
Szomorú lennék,és apámra nem lehetnék többé igazán büszke!
A legnagyobb,és szeretett példaképem veszne oda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!