Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál anyukám? Nem...

Miért utál anyukám? Nem hiszem el hogy rosszabb lennék bármelyik 15 éves lánynál jól tanulok, sosem vágom át, mindig rendbe teszem a szobám és mégis mindig piszkál.

Figyelt kérdés
Bármit csinálok mindig én vagyok a rossz, bezzeg a testvéreim a kis angyalok a szemében (ŐK MINDIG PISZKÁLNAK ENGEM ÉS HA SZÓLOK ANYUNAK AKK MINDIG AZ A VÁLASZ H "MERT ŐK MÉG KICSIK") . Mindig azzal jön h mert te mindent meg kapsz amit kiejtesz a szádon de arra sosem gondol h hiába vesz bármit a legfontosabbat sosem kapom meg tőle : a szeretetet Állandóan úgy beszél velem mit valami korcs kutyával.
2010. szept. 24. 17:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jajmár legutolsó, mintha manapság egy 15 éves kitűnő helyesírási zseni lenne. :D Hány éves vagy, válaszoló? 60? Sajnos az iskolák manapság szrt sem érnek... De a lényeg:

kérdező, én elég passzív alkat vagyok, szóval az én javaslatom az, hogy hagyd a fenébe az anyádat. Tudom, hogy nehéz, de ha nem veszi észre, hogy csak megbánt, és a beszélgetések alkalmával sem reagál sehogy, akkor szerintem inkább keress igazi barátokat (már ha még létezik olyan), és támaszkodj rájuk részben, de elsősorban magadra! Nem sokára fel fogsz nőni, egyetemre mész vagy dolgozni, akkor pedig még több lehetőséged lesz kiszakadni ebből a családból. Az én tanácsom, hogy ha nem vesz észre, akkor te se mutasd magad. És ezzel nem arra célzok, hogy kezdj el baromságokat csinálni, piálni meg hasonlók, csak keress olyan embert, aki elfogad olyannak, amilyen vagy, de azért válogasd meg a körülötted lévőket. Tudom, hogy sz*r érzés, de majd így vagy úgy elmúlik.

20/l

2010. szept. 24. 18:16
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ de az az igazság foggalmam sincs h hogy tudom még mindig szeretni :(
2010. szept. 24. 18:19
 13/18 anonim válasza:
Szerintem mindíg a legnagyobbal a legszigorúbbak. Engem pl mindenért elvernek nadragszijjal meg pálcával, a hugom meg bármit megcsinálhat. Sztem próbálj beszélni mamáddal.
2010. szept. 24. 18:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Sajnállak én 15éves srác vagyok, nem vagyok kitünő, nem vagyok mindig a legjobb, de szeret anyám.

Van egy 9éves mostoha húgom, őt nem szereti( nem anyám az anyja), de nem szokott neki szólni. Nevelőfaterommal meg nem foglalkozok, van még egy 13éves húgom ők eléggé nem birják egymást.:D

Szóval szerintem mindenki különbséget tesz a gyerekei között akkor is ha tagadja, de azért durva amit anyukád csinál és én tesóidnak biztos nem hagynám hogy piszkáljanak, de gondolom azért nem velük veszekedsz mert azért is te lennél lebaszva. :S

2010. szept. 24. 18:22
 15/18 anonim ***** válasza:

A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:22

Az elég durva, engemnem bántottak soha mondjuk, szerencséjükre, faterom fizeti a krav magát de neki se lenne esélye. :D

Talán utolsó voltam megint, vagy nem, de vhol itt a végén. :D

2010. szept. 24. 18:26
 16/18 A kérdező kommentje:
igazábol végre sikerült megbeszélnünk a dolgokat és már sokkal jobb:)
2010. okt. 21. 20:21
 17/18 anonim válasza:

Nagyon ismerős érzés. Velem is mindig ezt csinálja! (Csak nekem van egy bátyám meg 1 húgom.) A naplóban minden csak erről szól, hogy utál!

Egyszer régebben (11 évesen) játszottam a húgommal (8 éves) és hirtelen kitépte a kezemből a játékot. Anyukám is ott volt. (Hogyha én tettem volna, ugrott volna és fényesre nyalta volna a testvérem seggét!:@)

- Légyszíves Anna, (nem igazi név!!) add oda a játékot!

- NEEEEM!

- KÉRLEK add vissza, mert kitépted a kezemből!

Erre anyukám lekevert nekem egy pofont. Kiküldött a szobából.

Egész végig az ágyamon sírtam.

30 perc múlva odajön, és azt kérdi:

- Ezen meg miért kell sírni??

Utálatos h*lye r*banc!!

(Bocsánat a helyesírási hibák miatt!)

2012. ápr. 24. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
na mizu? Minden rendben van most már?
2022. ápr. 15. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!