Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá anyámat,...

Hogyan vegyem rá anyámat, hogy szabaduljon meg a jelenlegi párjától?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy gonosz dolog ez, de anyum érdeke lenne. A párjának nincs hivatalos jövedelme, vállalkozásból keresi a kenyerét, minden mást rajta és rajtunk keresztül szerez be, autója a anyám nevén, ház testvérem nevén. Nincs se biztosítása, se semmilyen adót nem fizet, teljesen feketén dolgozik. Kapaszkodik a hátunkon, és már nem sokáig fogja bírni a munkát.. Ha beadja a derekát, se nyugdíj se semmije nem lesz, anyámnak pedig nem olyan nagy a keresete, sőt még annyit se keres apám miatt, amennyi magára elég lenne, mikor elváltak, apám kiszúrt vele és nagy tartozást hagyott rá.. Anyám teljesen depressziós lett emiatt is, meg amiatt is hogy mi lesz, ha a mostani párja beadja a kulcsot.. A párjával van még gond ezen felül dögivel, rettentően toxikus és anyámat befolyásolja.. Hogyan tudnám vele ezt megértetni, hogy hagyja ott és kezdjen egy új életet?
2022. aug. 24. 22:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A ház és az autó nevelőfaterom pénzéből van (a házat részletre kapták egy kis szar zsákfaluban), de a nevére nem írhatta, mivel nincs jövedelme. Anyám full depressziós, és egyre csúszik le, mivel anyagilag nem állnak túl stabil lábakon és aggódik a jövője miatt. A párja ellenben full érdektelen ezzel szemben is, meg az anyagi helyzettel szemben is, ő elvan mert "isten" segíti ("hívő" erős idézőjelek közt) és szerinte teljesen rendben van így, mert isten ezt akarja... Mikor megkérdeztem anyámat, hogy párja mit gondol arról, hogy mi lesz, ha nem bír tovább dolgozni, annyit mondott rá, hogy bízik benne, hogy isten majd megáldja..
2022. aug. 25. 00:29
 12/17 Darius- ***** válasza:
97%

Nem egy álompár ez a csávó.

De tudod mindenki egye a kását, amit főz. Anyád helyett nem dönthetsz, próbáltad észhez téríteni, de nem hallgatott rád. Ha úgy alakul rosszul a helyzet majd, nem neked kell a férfit eltartani. Sőt akkor anyádnak majd lehetősége lesz dobni. De ez csak feltételezés, nem tudhatjuk mi lesz a jövőben, meglehet kap egy bejelentett munkát.

2022. aug. 25. 01:48
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
11: Jujj.:/
2022. aug. 25. 01:51
 14/17 A kérdező kommentje:
#12 Sajnos még nem volt bátorságom neki erről beszélni, elsőkörben csak az élethez való hozzáállását próbáltam javítani, azonban biztos vagyok benne, hogy a párja tömi a fejét a hülyeségeivel, már ő is tagja a hitgyülinek, ő is próbál hinni istenben (pedig a párja sem hisz benne igazán, küzd benne a valódi egoista szadista énje). Azért vagyok benne biztos, hogy ő az oka anyám lelki leépülésének, hogy nekem is olyan dolgokat szokott mondani, hogy a fülem kettéáll, mentem neki alkalomadtán segíteni munkákban, amikor még nem nehezteltem rá ennyire, és azt megtudtam hogy senki felé nincs benne tisztelet, mindent ő csinál jól, mindenkit kibeszél.. Nekem pl olyanokat beszél, hogy ő nem rántja el a kormányt ha macskát lát az út közepén, a szomszédnál a fáról leeső rohadó almákat azért szedi össze, mert inkább ő szedi össze minthogy a szarvasok egyék meg, a tetovált nőkre rendkívül megvetően néz és undorítónak gusztustalannak nevezi, ha meglát egyet.. szóval van vele baj bőven..
2022. aug. 25. 03:34
 15/17 Darius- ***** válasza:
19%

Értem, akkor sajnos egy manipulátorral van dolga az anyáddal, ez egy zavart személyiség.

[link]

2022. aug. 25. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Anyád már rég tönkretette az életét. Muszáj lesz beszélni vele, de már késő. Nem is értem, hogy ez eddig miért nem történt meg. Azért is fontos lenne mert később te fogsz szívni miatta.

Amúgy vicces hogy a legnagyobb hívők a legdurvább hipokriták a világon.

2022. aug. 26. 09:13
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Felnőtt ember, ne szolj bele.
2022. aug. 28. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!