Mi volt a legcsúnyább/ bántóbb mondat, amit mondtatok a másiknak?
Figyelt kérdés
2022. aug. 5. 18:28
1/11 anonim válasza:
Jó kérdés, mert pl egyáltalán nem káromkodok.
3/11 anonim válasza:
Férjem mondta a szülés után három hónappal, hogy bottal sem piszkálna meg. Illetve később még azt is mondta, hogy dögöljek meg, senkinek sem hiányoznék.
4/11 tamsin540 válasza:
#3 De ugye ő már csak a volt férjed?
5/11 anonim válasza:
Hú 3-as...
Ezt nehéz lesz überelni!
6/11 anonim válasza:
#3 remélem azóta köröm nőtt a **csére
8/11 anonim válasza:
Huhh... Én is féltem, hogy még vele vagy. Buszke lehetsz magadra, erős és okos nő vagy, hogy kiléptél egy ilyen kapcsolatból.
9/11 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mi volt a legcsúnyább/ bántóbb mondat, amit mondtatok. Nem az, amit nektek mondtak.
Én azt mondtam egyszer: "Gratulálok! Fiú lesz vagy lány?"
Erre kiderült, hogy csak dagadt volt.
10/11 anonim válasza:
3-as vagyok. Igazából jól esett kiírni. Itt anonim vagyok, ismerőseim előtt szégyellem elmondani, bár tudom, nem az én szégyenem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!