Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen ezzel a kapcsolattal?

Mi legyen ezzel a kapcsolattal?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éve tartó kapcsolatom.A pasi nős,én is férjnél vagyok.A kapcsolatban mindig én hozok több áldozatot,még a rizikós helyzetekben is.Ő annyira fél a feleségétől,hogy nem mer semmire nemet mondani,de tőlem elvárja,hogy minden helyzetben a rendelkezésére álljak.Ez már kicsit fárasztó!!!

És a sok kifogásból kezd elegem lenni.

2010. szept. 22. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A sok kifogásból kezd eleged lenni?

Szerintem nem ez a legnagyobb baj...

2010. szept. 22. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

Te figyelj, ez jó neked?

Miért kezdesz nős pasikkal?Hát nem tudod, hogy mi a vége?Hát nem a nagy boldogság??Mit vársz egy ilyen pasitól?téged ugyanúgy megcsalna...ilyet nem tudnék tisztelni az tuti, még szeretőnek sem lenne jó számomra!

Miért van ennyi qurva???te jó ég!!szégyellhetitek magatokat!

2010. szept. 22. 20:19
 3/13 A kérdező kommentje:
34 év házasság után,nem érzem Qrvának magam,nem egy 2 éves kapcsolatból léptem félre.Nagyon nagy élettapasztalatod lehet!!!!!!!!!!!!
2010. szept. 22. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
Bocs...de s megcsalás megcsalás, akár 2 év akár 50. Igaza van az előzőnek. Undorító, amit műveltek. Egy igazi felnőtt ilyet nem tesz. Ha nem jó a kapcsolat kilép, de nem csalja, csapja be a másikat. És ezzel 2 családot is tönkre tesztek.
2010. szept. 22. 20:28
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs, de akkor ennyi idősen meg főleg lehetne több eszed, hogy ne egy ilyen ,,kapcsolatban" légy.

Miért nem keresel független pasit? És miért nem függetleníted magad??? Nem értem az ilyet... Így sose leszel boldog, csak egy ribanca vagy a pasinak.

2010. szept. 22. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt kapod a kapcsolattól amit megérdemelsz, ergo akkor használ amikor tud, de te csak a második vagy. Előttem szólókkal egyetértek. Igazból te választottad ezt a rögös utat, vállald a következményeit.
2010. szept. 22. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem nem qurva a kérdező.Van úgy,hogy a dolgokat másképp nem lehet megoldani.Arra nem gondoltok,hogy a férjével nem működtek a dolgok vagy nem szereti már???

Én ismerek olyan embert,akinek hasonló gondjai vannak és fél férjétől mert terrorba tartja őt és a gyerekeit.

Ő is csak boldogságra vágyik és szeretetre.Most akkor ő is qurva?

2010. szept. 22. 21:16
 8/13 sulfur ***** válasza:
100%
Lehet, hogy maradi a gondolkodásom ( bár úgy tűnik, többen is vagyunk itt ilyenek), de a qrva szó számomra olyan nőt takar, aki a férje mellett szeretőt tart. Ez pedig a kérdezőre ráillik. Olyan kapcsolat nincs, amiből nincs kilépés! A kérdező a 34 éves házasságával valószínűleg már gyereket (kiskorút) nem nevel. valószínűleg 50 feletti, szóval nem hinném hogy meg kellene ijednie bárkitől. Nem lenne egyszerűbb lezárnia a házasságát? Ha nem is szereti a férjét, miért kell megaláznia? Meg különben is, miféle válaszokat vár? Hogy csak így tovább? Hogy igenis tegyen tönkre még egy házasságot? És igenis olyan szemét a férje, hogy megérdemli? Amúgy hogyan is van ez? A férjével él, közben meg mással szórakozik? Kissé morbid és undorító. Azonnal kidobnám, ha a feleségem lenne! ( és persze megtudnám, mit tett)
2010. szept. 22. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Én a gyerekeket sajnálom a legjobban. Átverik őket elég rendesen és ezek utána szülő még a gyereke szemébe tud nézni?

A megcsalás már eleve undorító dolog.

Nem csoda, hogy sok fiatal is ezt csinálja... példa a gyerek szemében...

2010. szept. 22. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem mindegy, hogy hany eve vagy hazas. Talan nagyobb szegyen is ennyi ev utan cserben hagyni a ferjedet. Legalabb tisztelet erdemelne, nem gondolod?

Te szereto vagy, egy masodhegedus. Mit varsz tole? Belementel ebbe, pedig tudtad, hogy nos. Tudtad, hogy mit vallalsz. Melyen elitellek teged is es a ferfit is es epp, hogy te jossz kifogasokkal. Erre nincs magyarazat!! Ha annyira szeretitek egymast, hogy mar 2 eve csaljatok a tarsatokat egymassal es te ennel tobbre vagysz, tessek elvalni. Az a tisztesseges.

2010. szept. 23. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!