Mit tegyek ha nem akarok strandra menni mert kövér vagyok de ezt a családom nem érti meg?
Senkit nem érdekel ám, hogy nézel ki, hidd el, lesz nálad nagyobb és problemasabb is. Ez ne tartson vissza.
A fogyashoz gratulálok
Viszonylag nehezen tudom elképzelni, hogy a füled hallatára mások megjegyzéseket tegyenek, hacsak nem gyerekek. Ha így volt sajnálom, de a családodnak igaza van, tényleg nem jellemző!
Soha az életben nem leszel tökéletes, az, amit elértél, az példa értékű. Ahhoz, hogy jól érezd magad mindenkor, az rajtad múlik, nem másokon. Ez vagy te, voltál 20 kg-al többel, de leszel remélhetőleg az ideális súlyodon is. Ki nem szarja le, hogy más mit gondol? Az egész rólad kell, hogy szóljon, 20kg-ot fogytál, baromi jól nézel ki a régi önmagadhoz képest, ők idegenek, nem tudhatják, de te igen, úgyhogy húzd ki magad, és nyugodtan menj ki a strandra.
Nagykorú vagy. Nem kell elmenned. Mondjanak amit akarnak. Állk ki magadért.
Gratulalok a fogyáshoz. De azért ne a külsőd határozza meg mit csinálsz. Mert senkié nem tökéletes és ezért kár lemondani jo programokról. Pláne ebben a melegben a strandról. Az akneknek meg jót tesz a napsütés. Ha lebarnulsz levesbé is látszik és karcsúbbnak is tűnsz majd.
Sz*rd le a mások véleményét. Hidd el a soványokat is pont úgy kibeszélik akiknek nincs jobb dolguk.
Szerintem emiatt ne hagyd ki a strandot, legfeljebb mikor kijössz a vízből tegyél a hátadra egy türcsit vagy kapj fel egy pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!