Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan férfiról, aki 58 évesen még mindig az anyjával lakik, minden elé anyukát helyezi, emiatt nem lett tartós kapcsolata sem, pedig elég jóképű pasi?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%

Lehet hogy a nője fúrta, hogy dugja be a mamát egy otthonba, aztán mivel nem volt rá hajlandó, a nő dobott egy "vagy ő vagy én"-t és hoppon maradt :)

Ki tudja, ahány ember annyi történet. Az életét meg a férfi magának választja meg.

2022. júl. 20. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Férjem egyik jó cimborája is ilyen. Tanult, nem is nézett ki rosszul, normális fickó.

Nála az volt a “probléma”, hogy melyen vallásos, és csak hasonló nő jöhetett volna szóba.

2022. júl. 20. 14:58
 13/17 anonim ***** válasza:
23%
És mi a véleményetek az olyanokról a ki más életén csámcsog, és arra gerjed hogy idegenekről pofázzon?
2022. júl. 20. 15:00
 14/17 anonim ***** válasza:
5%
Mi van kérdezőcske, ha a te viselkedésed van kidumálva, már nem akkora poén mint másokról ugatni?
2022. júl. 20. 19:33
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

"Nála az volt a “probléma”, hogy melyen vallásos, és csak hasonló nő jöhetett volna szóba."

Ezt ő mondta? Vagy miből gondolod?

Abban se lennék biztos, hogy ő maga tisztában van vele, hogy mi volt a "probléma"... Nagyon bonyolult dolgok ezek... Lehet, hogy már majdnem a házasságig is eljutott valakivel, csak az hirtelen meghalt. Vagy bármi... Ezért nem érdemes más életével foglalkozni. Nagyon nem látunk bele.

Akkor már inkább regényeket érdemes olvasni. Azokban ki van fejtve, hogy ki hogyan került olyan élethelyzetbe, amilyenbe.

2022. júl. 20. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Nekem ismerősöm már 45 éves,de még nem volt csaja,de szeretne,csak félénk,anyjával lakik pedig két városban is van üres házuk,( mi meg itt 20 évig hitelt fizetünk :p) dolgozni jár,azt mondta ha anyja meghal felakasztja magát...pedig van két testvére is,szoktak menni. Férjemnek már 22 évesen halt meg az anyja,apánk is már,de itt vagyunk. Az kéne,hogy neki is legyen már felesége,gyereke,lenne családja,célja,de gyereket nem akar,így viszont csak az anyja élteti :(
2022. júl. 21. 14:17
 17/17 anonim ***** válasza:
71%

Ismertem pár ilyen embert :( Szerintem szomorú és nem is természetes

Nagyon nagyon szomorú

2022. júl. 22. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!