Mi volt a legdurvább "tréfa" amit apád veled tett?
Figyelt kérdés
Nagyon durva volt az hogy egy másik kérdezős oldalon szembe jött velem az a kérdés hogy "mi a legrosszabb tréfa amit apád csinált veled" és nagyon sok megdöbbentő válasz érkezett.Sokan ott átlagos prank-ek közé soroltak olyan undoító dolgokat is mint a köpöcsövezés (azt hittem ilyen csak suliba történhet) vagy hogy rágót ragasztott rájuk az apjuk de azt is hogy az éjszaka közepén ijeszgeti őket. De legdurvábbnak olyanokat írtak mint az egyik válaszoló hogy 6 éves korában rávette az apja hogy nyissa ki a száját hogy belenézzen erre egy hatalmas szöcskét dobott a szájába, és írta is hogy utána 10 percig sírt. Olyat még többen is írtak hogy az apjuk beleköpött az ételükbe/italukba és videóra vette. Na meg olyat is hogy lácfűrészesnek öltözve ijeszgette őket, ez utóbbit egyébként rengeteg Youtube videóba látni hogy garázsokban vagy elhagyott helyeken lácfűrészesnek/gyilkos bohócnak öltözve ijeszgetik a járókelőket este bár ezek nem tudom mennyire igaziak. Ezeknél is olvastam még rosszabkat de ez is sok volt. Itt magyarországon szerencsére alapból nem divat ez a "prank" dolog pláne nem szülők esetében és a legdurvább amit halottam az az hogy az egyik volt osztálytársamat megijesztette az apja Halloween-kor. De emiatt a kérdés miatt és a ráérkező válaszok miatt érdekel hogy van e itt olyan egyáltalán akivel történt bármi ilyesmi vagy akár olyan aki ellen kifejezetten durva "tréfát" vagy inkább "bullyngot" elkövetett az apja, és ha igen mi volt/mik voltak azok és mi lett a következménye? Gyerekvédelem, rendőrség vagy egyéb?
Kérdező, az anonimitás mögé bújva rettentő gusztustalanul turkálsz mások életében. Szerintem is aberrált vagy.
2022. júl. 25. 00:27
22/30 anonim válasza:
20
Igen.
2022. júl. 25. 13:02
23/30 anonim válasza:
Az mitől turkálás mások életében, ha random kiírja a netre, hogy kinek milyen rossz tapasztalata volt?
Nem kötelező itt válaszolni, de meg csak a kérdést elolvasni se.
Amúgy ilyen témába egy egész Facebook csoport van, ahol az emberek teljesen magukról leírhatják, hogy milyen állat módjára viselkedtek velük a szüleik. Csak már nem aktív. Elfogytak a gyerekkori rossz emlékek. (Szülők fenyegető aurával)
2022. júl. 25. 13:53
24/30 anonim válasza:
Jézusom nemár hogy vannak ilyen elmebeteg szülők.
2022. júl. 25. 17:06
25/30 anonim válasza:
Szakított a barátommal messengeren az én nevemben.
2022. júl. 25. 18:04
26/30 anonim válasza:
Uhh ilyesmi nekem is volt. Csak nekem a munkahelyemre írt, ahonnan ki is rúgtak a kis vicce miatt...
2022. júl. 25. 19:12
27/30 anonim válasza:
Vasárnapi gyerek voltam apám életében. A fürdőszobában madarakat tartott szabadon amik időnként elröpdöstek az ülőkéjükről. A frász kitört tőlük. Alig mertem wcre menni.
2022. júl. 25. 21:16
28/30 anonim válasza:
De anyám rosszabb volt. Felhívogatta a főnökömet es addig zaklatta amíg az megunta és kirúgott. Mindezt azért, hogy ne legyen keresetem és ne tudjak elköltözni. Mikor kiskorú voltam felhívta a barátom anyukáját, hogy ne szakítson velem az érettségiig mert akkor nem fogok leérettségizni. Egyébként én voltam a hibás, randiztam egy másik fiúval. Jogos volt a szakítás. Iszonyú rossz volt, hogy még 2 hónapig kerülgetett kelletlenül én meg nem értettem mi van.
Aztám a barátnőmnek mondott olyan sértő dolgokat a hátam mögött, hogy soha többet nem álltak velem szóba. Majd zaklatta a következő párom szüleit, hogy ne engedjék, hogy náluk lakjam. Ekkor már nem voltam kiskorú.
Mikor apukámtól kaptam valami ajándekot aminek nagyon örültem azt széttépte vagy összetörte.
Ha rossz jegyet kaptam az iskolába vagy nem tudtam hibátlanul felmondani a leckét büntetésből lehúzott egy halacskát a wcn az akváriumból. Stb stb stb.
2022. júl. 25. 21:25
29/30 anonim válasza:
Április elsején mindig kitalál valamit😀 Nem durva poénok , viszont nagyon meglepőek .
Pld. 4. osztályos koromban mielőtt iskolába mentem volna , becsúsztatott egy vodkás üveget az iskolatáskámba ... Néha még most is eszembe jut a tanító nénim arca , abban az ominózus pillanatban mikor előhúztam az üveget 😁
2022. júl. 25. 22:29
30/30 anonim válasza:
21. Ki turkál itt mások életében? Semmilyen kérdésre nem kötelező itt válaszolni, és azt kérdez mindenki, amit akar. Pont erről szól ez az oldal, hogy feltehessen mindenki olyan kérdéseket is,a miket egyébént nem nagyon kérdezgetne másoktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!