Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor döntöttetek a válás...

Mikor döntöttetek a válás mellett, mi volt az oka? Te vagy a párod kezdeményezte?

Figyelt kérdés

Megromlott a házasságom,gyakori viták,össze-szétköltözés.

Elegem van,hogy mindig én vagyok a hibás.

Kivagok lelkileg,ti hogy dolgoztátok fel,mit éreztetek,mi lett a válás után?

Tanácsokat tudtok adni?

2010. szept. 21. 15:30
 1/9 A kérdező kommentje:

Az anyagi helyzet a legnehezebb az elején,legalábbis nekem.Ötletek?

Ki hogy húzta ki az első rossz periódust?

2010. szept. 21. 15:32
 2/9 anonim válasza:
megcsalt két pasival...
2010. szept. 21. 15:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Életem legboldogabb időszaka volt a válás utáni első hónap...
2010. szept. 21. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Első:ez durva

Második:ez jó:D

2010. szept. 21. 15:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azért váltam el,mert elegem lett abból,hogy a férjem "arany kalitkában" tartott.Amikor a fiam 3 éves lett,nem engedte,hogy visszamenjek dolgozni,mert elve az volt,hogy egy asszonynak otthon a helye..Eleve a házasunk első napja átveréssel indult,mert igaz tudtam,hogy vidéki férfihez megyek feleségül,de megegyeztünk abban,hogy továbbra is Pesten fogunk élni..De végül is vidéken éltünk..

28 évesen ott tartottam,hogy végleg elegem lett.Komolyan szinte reménykedtem benne,hogy megcsal valakivel,és nyugodt szívvel kidobhatom..De soha,sőt szeretett..De nem bírtam tovább,így egy nap összepakoltam 2 szatyorra való ruhát(egyet nekem ,egyet a fiamnak),és csak annyit mondtam neki,hogy ma végleg elmegyünk..Vissza mentem Pestre egy albérletbe..(hozzá kell tennem,hogy már régóta készültem rá,és hónapokig gyűjtöttem a pénzt a kezdésre..

Sokáig könyörgött,majd fenyegetett,majd megint könyörgött,de nem érdekelt..Úgy voltam vele,hogy 13 éven át(ebből 8 év házasság)volt ideje jobbá tenni a házasságunkat,hiszen kértem,és én igyekeztem,hogy jobb legyen..Soha nem hallgatott meg..--Szerencsémre később rájött,hogy nem akarom a fiát elvenni tőle,és nem fogom a gatyáját is elperelni..Így jó barátságban maradtunk,és rá 1 év múlva csendben barátként elváltunk..Mai napig jóban vagyunk,és örülök,hogy boldog ő is én is..

Tanácsot csak annyit adhatok,hogyha tudsz inkább nyugodt körülmények között váljatok el,hiszen a harag,a vita csak árt mindenkinek..

Mi lassan 10 éve váltunk el,és nem volt sem ügyvéd,sem kiabálások..Ha éppen arra van dolgom akkor mindig meglátogatom őket,sőt karácsonykor a két család 1 nap összejön..Az exférjem és a mostani férjem is bírják egymást..Ahogy én is kedvelem az új feleségét..

2010. szept. 21. 16:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy elmesélted.:)

Örülök,hogy neked sikerült.

Én is bizakodom,van élet ez után is.

2010. szept. 21. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én két éve váltam el a férjemtől. Túl korán ismertük meg egymást, nagyon fiatalon házasodtunk össze. 17 éves kapcsolatból született két szép gyermekünk. Soha nem vszekedtünk, csak szép lassan elhidegültünk egymástól. Azt vettem észre, hogy csak a gyerekekről beszélgetünk, és ezzel vége, nem volt közös téma. Egy idő után már attól gyomorgörcsöm volt, ha hazaért és láttam, hogy tolat be az autóval az udvarra. Csendben váltunk, közös megegyezéssel. A kapcsolat jó maradt, talán még többet is beszélgetünk. Amíg zajlott a válóper, megismertem jelenlegi páromat, akivel boldog vagyok és imádja a gyerekeket, a gyerekeim is őt. Nekem Ő segített a nehéz időszakban, hiszen még így is megviselt a válás, a költözés, hogy már nem szerettem a férjemet. Barátnőim is tartották bennem a lelket, és sokat voltam a gyerekekkel együtt. Nem bántam meg. Boldog vagyok...
2010. szept. 23. 02:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 5 éve váltam el,mert a "legjobb barátnőm" elcsábitotta.Nagyon megviselt,1 évig vártam vissza,mikor válókeresetet.2 éve találkoztam a mostani férjemmel,akit a legjobban szeretek,idén májusban megszületett az első közös kisbabánk.Hidd el előbb utóbb csak jobb lesz!
2010. szept. 24. 19:39
 9/9 A kérdező kommentje:

Remélem én is,hogy jobb lesz.:)

Köszönöm:)

2010. szept. 24. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!