Van olyan, akinek éppen valamelyik gyermekvállalásra buzdító propaganda vette el a kedvét attól, hogy családja legyen?
én ezért nem vállalok gyereket:
1. saját gyerekkori sérülések meggóygyítása csak saját zsebre történik és lassan...
2. a másik nemben is zömében lelkisérültekkel találkozom, ami nem csoda hiszen könnyű volt nagyon káros környezetben felnőni
3. rabszolgatartás van. kötelező ebédszünetet tartva és utazgatva 10.5 óra is rámehet a napból a munkára, túlórát rendelhetnek el...
4. most meg pláne rosszabbak a kilátások, hogy nem oldják meg a tanárok fizetésének kérdését (és még ki tudja milyen válság is lesz)
5. az élelmiszerek minősége olyan mértékben rossz, hogy az autoimmun betegségek ma már szinte "alap"-nak számítanak, nem beszélve a mentális problémákról.
szóval én hiába kívánok gyereket vállalni, a gyerekvállalást mégis a fiókba kellett eltennem, mert azt érzem sajnos jobb megoldásnak
Alapból nem volt kedvem. Ezek csak megutáltatták velem a nagycsaládosokat. Főleg a nőket.
Nő létemre elég nőgyűlölő lettem. Nem tudok egy több gyerekes csok királynőre emberként tekinteni. Nekem ő csak egy "csatakanca", "inkubátor", ösztönlény.
Én alapból se akartam sose gyereket és szerencsére a párom is ezen a véleményen van . A 14-hez hasonlóan én is szánalmasnak tartom azokat a nőket, akik Csak ezért nyomjk a puját, hogy kapjanak jó kis hiteleket. És amúgy van ilyen ismerősöm aki ki is jelentette, hogy emiatt szült hármat.. Szóval gratulálni tudok csak.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!