Mennyi idos koraban vegyek a gyerekemnek mobil telefont?
utolsó válaszadóval értek egyet de addig úgysem fogsz várni, és ma már olyan mobilokat gyártanak, hogy nincs káros hatásuk/nagyon elhanyagolható.
Én másodikos koromban kaptam az első telefonomat, az edzés miatt, 10 éve, de nem nagyon tudtam használni mert már akkor is 4 éves használt telefon volt, folyton szétesett meg sok baj volt vele.
Szia.Én 16 voltam,9 éve,mikor az elsőt kaptam a keresztszüleimtől,feltöltőkártyásat,akkor mentem középsuliba,koleszba,havi egyszer tölthettem fel,ami miatt nagyon vigyáztam,kinek és mikor telefonálok,már volt bennem annyi tudatos spórolás.A nagy fiam most 13(a férjem előző házasságából született,de a fiamnak tekintem),neki tavaly vettünk először,de természetesen rá egy hónapra el is lopták tőle a suliban annak rendje és módja szerint,mi pedig közöltük,hogy fél évig nem kap másikat,pont jött a szülinapja fél év múlva,megkapta a következőt,havi egyszer töltjük neki is,ha szeretne valamit,megcsörget,visszahívjuk,és van amikor 3 hónapig is bírja a kártyán levő összeg.Sztem az aktuális életkor a mai fiatalságot nézve 13 év,előbb felesleges.
Boldog Ünnepeket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!