Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kulfoldon elok! Ereztetek ugy...

Kulfoldon elok! Ereztetek ugy ha vmi nem jol ment vagy nem elkepzeles szerint ment akkor a honvagy erosodott bennetek es haza akartatok volna koltozni Mo-ra?

Figyelt kérdés
Amikor meg jol ment akkor ez a honvagy egy kicsit alabb hagyott?
2010. szept. 20. 06:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
au-pair vagyok, ha sok a dolgom és fáradt vagyok, nagyon vágyom rá, h hazamenjek, és hiányoznak a barátaim is. Legalább hétvégén otthon lehetnék! Ha meg jól érzem magam, akkor boldog vagyok, h kaptam ezt a lehetőséget és nem akarok hazamenni :)
2010. szept. 20. 10:05
 22/28 jujube ***** válasza:
100%

En mar 15 eve elek szerteszet a vilagban.

Amerika, Japan, Norway, Izland, Olaszorszag, Irorszag, Svajc....

Akarhanyszor hazajovok, (mert most is itt vaagyok) kb ket-harom hetig tart a boldogsagom, amig hagyjak az itt elok, hogy jol erezzem magam.. Utana kezdenek lerantani magukkal. (addig vagyok golyoallo...)

Borzaszto tapasztalni a kontrasztot, hogy vilagpolgar vagy , es itthon nem lehet azonosulni az emberekkel, mert itt nekik nagyon beszukult a latokoruk, a nezeteik, meg ugy egyaltalan mindent utalnak.(sokmindent jogosan) Engem is utalnak azt erzem, nagyon utalatosak tudnak lenni az emberek- idegenek idegenekkel, nem is ertem.

Akinek nem inge persze ne vegye magara.

Sajnos a gazdasagi problemak miatt nem tudnak boldogok lenni itthon, es ez nem jo... Pedig nagyon szep itt, es a hely kulonleges, a lehetosegek nem jok.

Csak erre feltenni egy eletet felesleges veszteseg.. (ha van mas lehetoseg elj vele.) :)

2010. szept. 20. 10:13
 23/28 anonim ***** válasza:
elsö vagyok, en Nemetorszagbol irtam. Amugy vegig olvasva a többiek valaszat, nem fejtettem ki elegge. Nekem nem konkretan Magyarorszag hianyzik ilyenkor. Most is sirva hivtam anyut, mert most rossz periodusom van, de tudom, hogy tul leszek rajta. Egyszerüen dolgok, emberek, stb, hianyoznak Magyarorszagrol. DE!!! tudom, hogy ott az ovonöi diplomammal a 90 ezer ft-bol nem tudnek megelni. Ez van, döntenem kellett, biztositok magamnak/csaladomnak egy könnyebb (esetleg: jobb) eletet, vagy maradok otthon es sakkozom összesen annyi pnezböl, amit itt egymagam keresek meg... Es nem csak a penz az indokom. De erröl lehetne oldalakat irni, hogy ki, hol, es miert :)
2010. szept. 20. 10:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi vagyok:) Ha van kedved írhatsz erről nyugodtan.Meghallgatunk:)
2010. szept. 20. 13:03
 25/28 anonim ***** válasza:

10:13-as tokeletesen megragadta a lenyeget, hogy miert nem vagyom/vagyunk haza. az angliai vagyok...

ugyan ezt erzem en is ha otthon vagyunk...

2010. szept. 20. 13:27
 26/28 anonim ***** válasza:
En irok Nemetorszagbol. Teljesen tisztaban vagyok vele, hogy, amikor otthon vagyok ket hetekre, akkor azert erzem magam otthon olyan jol, mert innen megyek haza. (es igen, megint a penz, mert ebböl a fizetesböl költhetek otthon). De, jelenleg nem tudnam elkepzelni, hogy otthon eljek. Azert jöttem el onnan, mert nem ereztem ott jol magam, nem elhettem ugy, ahogy en akartam, itt meg ezek a dolgok adottak, csak az ottani baratok, meg a csalad nincsenek itt. Örök igazsag, es nyilvan nem mindenkinel igy van, de nalam nagyon igaz: otthon mar nem vagyok otthon, itthon meg nem vagyok itthon.
2010. szept. 20. 14:09
 27/28 anonim ***** válasza:
ismet Nemetorszag: a masik meg, amit rosszul viselek otthon: az irigyseg. Egyszerüen szörnyü. Ne tudjatok meg, hogy hanyszor talalkoztam olyanokkal, akik közöltek, hogy en sznob vagyok (azert, mert Nemeto.-ban elek?? Az en fizetesem messze nem az elmezönyben van az itteniekhez kepest), vagy persze, nekem könnyü, mert nem ott elek (ha azt gondolod, könnyü, csinalhatod te is, barkinek szabad a palya). Avagy a kedvencem, ha elmentel innen, nem vagy magyar. DE MAGYAR VAGYOK! de a magyarsaggal nem jar együtt a kötelezö szenvedes. En ugy döntöttem, hogy egy MAGYAR leszek NEMETORSZAGBAN.
2010. szept. 20. 14:18
 28/28 anonim ***** válasza:

en fokozatosan erosodtem meg.az elejen nagyon honvagyam volt,meg nem a megfelelo kornyezetben voltam,etc. 4eve lakom egyiptomban,=lassan 2eve a parommal, talaltunk kozosen munkat stb...igy jo,meg mert nincs messze,alig 4ora repulout,es bennem van hogy tulkepp akkor megyek haza latogatoba amikor akarok,igaz fel havi fizu,de megeri.

ne annyira honvagyam van mint csalad-vagyam,de a legjobb barataim zome is mar kulfoldon lakik igy alig talalkozunk.

2010. szept. 20. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!