Kulfoldon elok! Ereztetek ugy ha vmi nem jol ment vagy nem elkepzeles szerint ment akkor a honvagy erosodott bennetek es haza akartatok volna koltozni Mo-ra?
En mar 15 eve elek szerteszet a vilagban.
Amerika, Japan, Norway, Izland, Olaszorszag, Irorszag, Svajc....
Akarhanyszor hazajovok, (mert most is itt vaagyok) kb ket-harom hetig tart a boldogsagom, amig hagyjak az itt elok, hogy jol erezzem magam.. Utana kezdenek lerantani magukkal. (addig vagyok golyoallo...)
Borzaszto tapasztalni a kontrasztot, hogy vilagpolgar vagy , es itthon nem lehet azonosulni az emberekkel, mert itt nekik nagyon beszukult a latokoruk, a nezeteik, meg ugy egyaltalan mindent utalnak.(sokmindent jogosan) Engem is utalnak azt erzem, nagyon utalatosak tudnak lenni az emberek- idegenek idegenekkel, nem is ertem.
Akinek nem inge persze ne vegye magara.
Sajnos a gazdasagi problemak miatt nem tudnak boldogok lenni itthon, es ez nem jo... Pedig nagyon szep itt, es a hely kulonleges, a lehetosegek nem jok.
Csak erre feltenni egy eletet felesleges veszteseg.. (ha van mas lehetoseg elj vele.) :)
10:13-as tokeletesen megragadta a lenyeget, hogy miert nem vagyom/vagyunk haza. az angliai vagyok...
ugyan ezt erzem en is ha otthon vagyunk...
en fokozatosan erosodtem meg.az elejen nagyon honvagyam volt,meg nem a megfelelo kornyezetben voltam,etc. 4eve lakom egyiptomban,=lassan 2eve a parommal, talaltunk kozosen munkat stb...igy jo,meg mert nincs messze,alig 4ora repulout,es bennem van hogy tulkepp akkor megyek haza latogatoba amikor akarok,igaz fel havi fizu,de megeri.
ne annyira honvagyam van mint csalad-vagyam,de a legjobb barataim zome is mar kulfoldon lakik igy alig talalkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!