Anyaotthonba kell mennem mert nem bírom egyedül. Debrecen van valami megoldás?
Még mindig ismétlem magam.tescoban 19ft volt egy füzet.
Debrecenben is van tesco..
Már megírták neki,hogy az anyaotthonokban kevés a hely,és nagyon sok az igénylő anyuka..Nagyon kevés,szinte semmi esélye nem lesz a kérdezőnek,hogy az anyaotthonba bekerüljön..Oda általában azok kerülnek be akik testileg,lelkileg is bántva vannak,akiknek nincs munkájuk,és nem tudnak csak így megszabadulni az erőszakos férjeiktől..Sajnos a sok kérés miatt kénytelenek elbírálni,hogy ki jusson be..A kérdező csak most van bajban,mert az iskoláztatás miatt elfogyott a pénze..De ez nem állandó gond,hiszen már egy ideje albérletben lakhat..Szerintem az irodákban is azt fogják tanácsolni neki,hogy
-perelje be a gyerek apját a gyerektartás miatt ha nem kap
- keressen olcsóbb albérletet
-ha tud kérjen rokonoktól,barátoktól akik segítik
-kérjen az önkormányzatól segélyt..
Mást mit lehet segíteni?
Adjak neki én pénzt??Örömmel adnék ha ismerném,és tudnám,hogy tényleg szükség van rá,de én sem ismerem őt,így csak az van amit ide leírt..
38/N
nem értem mit kell lovagolni a 19 ft-os füzeten,biztos h mindenből a legolcsobbat vette,de ugyse két fillér az iskolakezdés...
hát a szerelem öl,butit,tönkretesz...sajnálom,nem tudod visszaszerezni ami a tied? minden hónapban kell lennie a helyi onk.nál ingyenes jogisegélynek,hátha ők tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!