Laktos Nintendo, Oláh Pokemon, Orsós Xenon. Mit szóltok ezekhez a létező nevkhez? Ismertek még hasonlókat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 17:18
1/60 anonim 

válasza:

Gondolom nem roma származású személyekről van szó:D
2/60 anonim 

válasza:

nintendo....nehhhhXDXDXD:_D:DDD kiégtem geccc:D:D
3/60 anonim 

válasza:

Léteznek ezek? Végül is ilyen családnevekhez még jól is passzol, mert pl Oláh Pál, Lakatos Pistából sok van, igy legalább a rendőrségnek is könnyebb az azonosítás
4/60 anonim 

válasza:

Ilyen nevek nincsenek, nem lehet őket anyakönyveztetni.
5/60 anonim 

válasza:

Oláh Pokemon. :DD Jaj, ez nagy. :D
6/60 anonim 

válasza:

Hát személyesen nem ismerek olyan idióta szülőket, akik így nevezték volna el a gyereküket (nem, még abból a kisebbségből sem)... de amiket hallottam eddig (bár lehet, hogy ilyen urban legend-típusúak). Lakatos Marlonbrando, Kolompár Tarzan, Oláh Fenoména Szuzanna... ja meg a szokásos magyarított angol és spanyol nevek, persze...
7/60 anonim 

válasza:

ilyeneket nem is anyakönyveztethetnek!
8/60 anonim 

válasza:

Apukám, mint tanár, egyszer kitalálták a haverjával, aki szintén tanár, hogy átnézik a neveket ki-ki a saját sulijában, és versenyeznek, ki talál durvábbat.
Eredmény :1. Lakatos Október Jézus 2. Kolompár Marlon Brando 3. Kolompár Zsüliett Szamanta
9/60 anonim válasza:
Ilyenek léteznek,max.kérvényeztetni kell.
Ezt én is újságból olvastam ;D. Gondolom kérdező,te is. :D
10/60 anonim 

válasza:

Nintendo ×D bazz meghalooook ×D
Pokemon...×D a gyerekem Nintendo vagy Pokemon lesz ×D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!