Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik már voltak nős férfiak...

Akik már voltak nős férfiak szeretői, mi lett a vége? Elhagyták a feleségüket miattatok? Vagy a feleségükkel maradtak?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 14:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

szia ! elég idös vagyok(60)hogy megmondjam a sok éves tapasztalatombol,a saját és az ismerösök történeteit iserve...légy erös

legyél csinos,fodrász-uj hajszin ,járj tornázni,kérd meg

hogy pontosan jöjjön haza a gyerekekhez,mert el kell menned...ne mondd hova..csinosan menj el otthonrol..

NE KESEREGJ ! ez fontos, ne járj sértödötten a lakásben,

mondd a gyerekeknek-amikor ö is hallja- kérdezd meg apátol

dicsérd hangosan az apai választ

juszt is legyél kedves hozzá,ne piszkáld

a szeretök akkor gyöznek,ha otthon egy savanyu kisirt szemü asszony van,nekik könnyü arra pár orára kedvesnek

sexinek lenni,nulla gonddal..meg egy kis plusz pénzzel

uj ruhára...

ne add fel,nem kell rögtön válni...igaz hogy haragudtam anyosomra,mikor ezt mondta...

megtudtam a fiamrol is hogy félrelépett...nem okozott fájdalmat senkinek,az okos feleségek tudják,hogy az idö nekik dolgozik,persze ha a férj plusz nem BUNKO ...

érted ?tudnék magyarázni erröl neked,nem biztos,hogy a

forrofejü fiatal anyukák tudják a tuti jo megoldást

2011. dec. 17. 20:32
 22/22 anonim ***** válasza:

HUUUU most láttam a dátumot...

milyen régen irtad be ezt,akkor most mi az ábra ????

mi történt ?? ird meg kérlek,ha olvasod !!

2011. dec. 17. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!