Mi a véleményetek az ilyenről?
Figyelt kérdés
Szóval az van,hogy anyum jár templomba és van mikor hazajön és épp akkor pl felidegesíti valaki vagy mondjuk vita van és így elég csúnyákat mondd.. például "szemétláda" "rohadt élet" "menj a pic.ába"... stb. de ezeket így templom után.. :/ az ilyen ember miért jár templomba,ha ilyen... egyszerűen mindennel elégedetlen, úgy érzi,h el lett cseszve az élete(jó ezt lehet csak idegből mondja..) meg így másokról is elég sűrűn rosszakat mondd, megfigyeltem... itt van egy vendég és panaszkodik neki... velem is folyton gonoszkodik... egy keresztény ember nem ilyen szerintem. pont az kéne,hogy elfogadjon engem is olyannak,amilyen vagyok és az életét is fogadja el... de ő mindent tök rosszul lát és tragédiaként fog fel...de itt még lehetne sorolni mik vannak még...2010. szept. 19. 14:12
1/4 anonim válasza:
Az én nevelőapám is nagy vallásos ember, de úgy káromkodik, meg olyan buta anyámmal, velünk, mint az állat!
"A"
2/4 A kérdező kommentje:
Jó de attól még lehet jó ember... anyum is biztos az valahol :D de úgy érzem,h elég rosszindulatú és gonosz.. és nagyon nem ilyen egy hívő... meg pl a keresztényeknél az van,h bűn a haragtartás... na és anyám olyan makacs,h ha megharagszik rám,akkor nem szól hozzám akár egy hétig se,ha én nem szólok hozzá, megbékíteni is igen nehéz... ilyenkor felveszi a mártír stílust...
2010. szept. 19. 14:48
3/4 anonim válasza:
nem vetted észre, hogy az egész kereszténység és templomba járás ronda képmutatás?
4/4 A kérdező kommentje:
Az oké ,de ennek most mi köze egy ember viselkedéséhez?
2010. szept. 19. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!