Többéves kapcsolatban a házasélet "feldobása" ezzel-azzal tényleg csak erőlködés a vég előtt?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk egy pár, együtt is élünk 3 éve. jó a kapcsolatunk, de szexuális téren úgy éreztük újítani kell. vettem pár extravagánsabb fehérneműt, masszázsolaj, próbáljuk színesíteni a helyszíneket(nyilván szigorúan a jóízlés keretein belül). szóval ilyesmik, egy kis új színt vinni a dologba. múltkor épp barátnőmmel vásároltam és megláttam egy szép melltartót, mondtam hogy miért venném, erre az volt a reakció, hogy na akkor befellegzett nektek, mert ha már ilyen dolgot visz valaki a szexuális életébe az csak szenvedés meg küszködés. és döbbenetemre ez sokak szerint így van. pedig szerintem a mi kapcsolatunknak jót tett. mit gondoltok erről? főleg ha van már tapasztalatotok a kérdésben.2010. szept. 19. 12:33
11/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
olyan nem fog előfordulni, hogy 3.bevonás és swinger klubok, nekem, nekünk ez már nem fér bele. egyébként az első pár szex izgalmát nem pótolja semmi, de ha minidg újítunk, ha törődünk a kapcsolattal az szerintem sok pluszt jelent.
2010. szept. 19. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!