Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon erősem kívánom egy...

Ha nagyon erősem kívánom egy ember szeretetét karácsonyra, akkor vajon teljesül?

Figyelt kérdés
Nem családtag. Inkább barát, vagyis én azt szeretném. Lehet ennek a gondolatnak ereje? Nem igazán hiszek benne. De érdekel, hogy mások mit gondolnak, tapasztattak-e már.
2008. dec. 19. 14:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
23:08 asra gondoltam
2008. dec. 19. 23:11
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nincs ebben semmi misztikus ráolvasási trükk. Úgy kell élned, hogy a kisugárzásod azt tükrözze, hogy te egy szimpatikus ember vagy azok számára, akik számára igazán szeretnél az lenni.

Mondok egy példát: tegyük fel, beküldesz 100 állásra önéletrajzot, visszahívnak 10 helyről, menj interjúra, az egyik nagyon tetszik, oda szeretnél menni, felkészülsz alaposan, nem csak magadból, a cégből is, mosolygósan, határozott kézfogással kezdesz, természetesen pontosan érkezel, hogy ne rád kelljen várni, nem nézegetsz félre beszélgetés közben, mimika, testtartás, mindezekkel már azt a pozitív benyomást keltheted, hogy te "oda tartozol", és vszleg meglesz az esélyed, hogy téged vegyenek föl, és ne egy mogorva jelentkezőt, ha a leírt képességeid alapján is valóban megfelelsz. No, hát ezek nem nagy trükkök, ezt más téren is el lehet játszani, ezt a példát azért hoztam, mert ez az embernél nem direktben megy, valahogy ösztönösen úgy áll rá az ember, aki nem tudatosan irányítja, hogy ahova tartozik, ott úgy viselkedik, hogy a partner(ek) is jól érezzék magukat a társaságában, ahova nem tartozik, ott pedig rosszkedvű, és mások se veszik be a körbe.

2008. dec. 19. 23:17
 13/27 Srapnel ***** válasza:
57%
Az nem bizonyíték, hogy te mit álmodtál, meg mit gondolsz. Ellenőrzött körülmények között, ahol ki lehetett zárni az (ön)csalást/(ön)becsapást, soha, senki nem tudott még bizonyítékot szolgáltatni az általatok fölvetett dolgokra. (Ebbe kár is belemenni, mert ennél nagyobb és komolyabb fórumokon is mentek már viták ilyesmikről.) De minden jóst és megálmodót bőségesen megjutalmazok, mindössze 5 darab megfelelő, különböző számot kellene megálmodni 1 ás 90 között.
2008. dec. 19. 23:21
 14/27 anonim ***** válasza:
57%
Olyan dolgokat álmodtam meg előre, amibe se beleszólásom nem volt, se tudomásom a létezéséről. Úgyse fogja elhinni, aki nem akarja elhinni, de megtörtént esetek, és olyan, amit se álmomban nem irányíthattam, se a valóságban.
2008. dec. 19. 23:24
 15/27 Srapnel ***** válasza:
74%
És mennyi mindent megálmodtál már, ami nem történt meg. Csak azokat elfelejted. Egyszer épp találtál valami egyezést, aztán azt hiszed, hogy megálmodtál bármit is. Ez a pozitív megerősítéses tanulásból adódó hiba nagyon sokszor előfordul állatok és emberek esetében. Érdemes utánaolvasni az ilyesminek.
2008. dec. 19. 23:27
 16/27 anonim ***** válasza:
57%

Nem fogod elhinni, mert nem akarod. Én képtelen vagyok irányítani az álmaimat, mert amint megpróbálom, felébredek. Mindegyik bejött a valóságban. Nem, valóban nem a lottó, és én nem olyanokat álmodok meg, és nem véletlen egyezések. Én hiába mesélném el neked, nem hinnéd el, pedig megtörtént, az álmaimat, és azt, hogy véletlenszerűen vagy nem tudom, de betekintésem van az elkövetkezendő eseményekbe, valamilyen formában, vagy direktben vagy elvont képekkel, ezeket a dolgokat nem érdeklik a tudományos szakirodalmak. Egy rendszert már sikerült megfigyelnem, de én ezeket kapom, és nem én csinálom. Akármennyit is írok róla, nem fogod elhinni, mert nem akarod elhinni, és nem fogják neked megengedni, hogy számodra egyértelmű bizonyítékot tudjak mondani, mert ezek nem arra valók, más a céljuk, nem az, hogy olyanoknak bizonygassam, aki ellenáll.

Nem vagy köteles elhinni, attól még igaz.

Nem vagy köteles elhinni, hogy van sarki fény, hiheted azt, hogy csak lézershow, attól még létezik, hogy te nem láttad.

2008. dec. 19. 23:32
 17/27 Srapnel ***** válasza:
100%

Van egy probléma, történetesen az, hogy ez nem az én akaratom kérdése. Itt vagy te és állítasz valamit, aminek az igazságtartalmát nem lehet eldönteni. Ennyi. Írni bárki írhat bármit. A sarki fény pont rossz példa, mert kissé több kapcsolata van megfigyelhető dolgokkal.

Írhatnám azt is, hogy "Nem fogod elhinni, mert nem akarod. Én képtelen vagyok irányítani azt, hogy mi jön ki, mert amint megpróbálom, abbamarad. Mindig aranytojást tojtam a valóságban. Nem, valóban nem a lottó, és én nem sima tyúktojásokat tojok, és nem véletlen egyezések. Én hiába mesélném el neked, nem hinnéd el, pedig megtörtént, a tojásaimat, és azt, hogy arany-e vagy sem, nem tudom, de arany színe van, valamilyen formában, vagy nappali fényben vagy sötétben, ezeket a dolgokat nem érdeklik a tudományos szakirodalmak", stb...

2008. dec. 19. 23:39
 18/27 Srapnel ***** válasza:
100%

Meg hát minden pszichiátrián van Napóleon és meg nem értett feltaláló. Nem azt állítom, hogy hazudsz, hanem hogy magadat is félrevezeted. Egy külső bizonyíték segítene abban, hogy egyáltalán megtudd, önámítás áldozata vagy-e.

Nem egy nagy autoritás, de: [link]

2008. dec. 19. 23:44
 19/27 A kérdező kommentje:

Légyszi ne itt veszekedjetek inkább tanácsot adjatok nekem, elvégre ez nem fórum.

Köszönöm::) M ENEGM IS ÉRDEKL A TÉMA, DE MOST A KÉRDÉSEMRE PÁR ÖTLET JOBBAN.

2008. dec. 19. 23:52
 20/27 Srapnel ***** válasza:
100%
De hát már leírtam. Élj erényes, jó és becsületes életetet. Legyél szerethető és tiszteletre méltó. Bánj másokkal korrektül és szeretettel. Fejleszd magad abba az irányba, hogy minél jobb és szerethetőbb ember legyél. Ennyi. A többi már nem a te dolgod.
2008. dec. 19. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!