Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy 1500 ft-ért...

Normális, hogy 1500 ft-ért megvetette velem az epret, mikor kaptunk a szüleitől?

Figyelt kérdés
Az anyukájánál termett eper, és amit kaptunk egy tállal, mondta, ne egyek belőle, mert be akarja főzni lekvárnak. Mondtam neki, hogy itt az infláció, gazdasági válság, egekbe az árak, ki tudja mi lesz a jövő héten, és 1500 forintért vegyünk epret, mikor ott van ingyen is?? És inkább csinál belőle egy cukros, agyonfőzött valamit, aminek a fele egészségtelen cukor, és kifől belőle minden vitamin, és kb. semmit se fog érni, és egy egészségtelen cukros valami lesz, minthogy megennénk nyersen, aminek tápanyagértéke is van, és egészséges is, de neeem, inkább megvesszük 1500 forintért az aldiban, mert ő befőzi. Más örülne ha ingyen kapna epret, ilyen árak mellett, ő meg elfőzi és lekvárt csinál belőle. Csak szerintem nem normális? Így se ártana neki egy kis odafigyelés, mert lett egy kis hasa, és akkor még jó cukros lekvárt is csinál a finom eperből. Csak nekem totál kiakasztó a gondolkodása?

2022. jún. 4. 16:34
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem a hiszti tárgyát...a leszedett eper 1-2napig ehető utána megy a szemétbe ha nincs befőzve...meg miért ne lehetne enni is belőle meg lekvárt is főzni?
2022. jún. 4. 18:02
 32/58 anonim ***** válasza:
83%
Jaj anyám, és csodálkoznak hogy a nők nem kapkodnak az ilyen picsogós "férfiak" után... Mondjuk a kérdező akkor se ismerne fel egy férfit ha seggberúgná. Most komolyan ilyen fogyókúrab.zi lehet egy hapsi?
2022. jún. 4. 18:04
 33/58 anonim ***** válasza:
85%

"Más örülne ha ingyen kapna epret, ilyen árak mellett, ő meg elfőzi és lekvárt csinál belőle."

Ő kapta, náluk termett? És te akartad volna megenni az ő eprüket, és azért vagy mérges, mert nem adta neked ingyen?

Hm.

2022. jún. 4. 18:04
 34/58 anonim ***** válasza:
80%

30as, nem, nem normális. De töke sincs, h odaàlljon a csaj elé. Ide jön vinnyogni egy anoním oldalra, itt meg játsza a pitsáját.

Igazi kibeba.zott kretén vagy kérdező. Remélem hamarosan lapát lesz, azt akkor nem kell kiakadnod😏

2022. jún. 4. 18:07
 35/58 anonim ***** válasza:
0%

És ő nem kívánt nyers epret egyáltalán?

Magadnak vetted az 1 kiló epret? Vagy ő ette meg?

2022. jún. 4. 18:07
 36/58 anonim ***** válasza:
87%
Vedd úgy hogy nem kaptatok ingyen epret és akkor is vettél volba 1500asat:) innen hogy meg kaptatok is amiből lekvár lesz nem károsodtatok anyagilag...
2022. jún. 4. 18:12
 37/58 anonim ***** válasza:
84%

Ajjajj! Az eper csak a kezdet,ha nem tér észhez a barátnőd. Mi az,hogy te szabályzod neki,hogy mit ehet??? Ráadásul még le is szólod,hogy milyen lekvárt csinál...

Ha nem tetszik,akkor fogd magad,és hagyd ott,hogy találjon magához méltó barátot. Te csak lehúznád,és mérgeznéd őt.

2022. jún. 4. 18:25
 38/58 anonim ***** válasza:
74%

Közhírré tétetik!

A kérdező a neki nem tetsző válaszokra aktívan nyomja a piros pacsit. Tehát,még magába sem tud szállni,hogy vele van a gond.

2022. jún. 4. 18:30
 39/58 anonim ***** válasza:
81%

Ekkora hülyét🤣Meg te akarod őt helyes útra térítenni?

Hát drágám ha az én pasim lennél én téritenélek téged tudod hová....

2022. jún. 4. 18:32
 40/58 anonim ***** válasza:
80%
Menjetek szét inkább, mindenki jól jár.
2022. jún. 4. 18:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!