Mi a véleményetek a Kornél névről?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 19:30
11/20 anonim válasza:
Kornél, érdekes név, nem nagyon lehet becézni és talán ezért is tetszik nekem..
13/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mert én meg Kornélia vagyok, ami ugyebár a női párja. A saját nevemet pedig nagyon szeretem. Sokat gondolkozom azon, hogy ha lesz egy fiam és egy lányom, akkor lehetnének Kornél és Kornélia.
25/L
14/20 anonim válasza:
Tetszik, de nem annyira, hogy a fiamat így nevezném el.
15/20 anonim válasza:
Nekem tettszik.
Nem ismerek egy Kornélt sem, így ahogy elolvastam, nekem egy jó pasi ugrott be.:)
16/20 anonim válasza:
A Kornélia az egyik kedvenc nevem, és a férfipárja is nagyon tetszik! :)
17/20 anonim válasza:
Á, tulajdonképpen nekem is tetszik. Nem ismerek Kornélt, de ha vagány, és talpraesett, akkor tetszik, mint férfinév.
18/20 anonim válasza:
apa, kisteósm az. és igenis lehet becézni, korika, koresz, kornélka, stb.
19/20 anonim válasza:
Életem nagy szerelmét is így hívják, sajna nem jól alakultak vele a dolgok, de ettől függetlenül nagyon tetszik a név, szebbet nem tudok!
20/20 anonim válasza:
A leges legjobb fiúnév!!!:) Nekem is így hívják aki tetszik!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!