Lehet ez nem ide tartozik, de miért tesztek fel ennyi szülinapos ajándék problémás kérdést?
ez azért van, mert az emberek, még a családtagok is vastagon lexarják egymást!
én pl kapásból 5 dolgot tudnék sorolni, hogy anyum minek örülne. ugyanígy vagyok a barátommal.
sőt, a legjobb barátnőmnek bármikor tudok akár ruhát venni, mert szinte látom az arcát, hogy mennyire fog örülni, mikor megkapja!
ismerem őket. szoktam velük beszélgetni. részt veszek az életükben, és látom, hogy mi fontos nekik, mire van szükségük.
ennyire egyszerű.
nem hiszem.
szerintem azért van, mert mindenki másképp gondolkodik. nekem egy bizonyos dolgok felé jár az agyam, neked más, harmadik megint más....
lehet, hogy tök egyszerű dolgok nem jutnak eszembe, neked meg pl igen. és ez olykor nagy segítség lehet.
a kérdező ilyenkor nem öntetl, nem önelégült, nem egoista, hanem elfogadja és kikéri más véleményét is, hogy a legjobbat tudja majd nyújtani. nem hiszi, hogy nála senki nem tudhat jobban semmit, ezért kér tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!