Adódnak olyan helyzetek, amikor szüleid pártjára állsz pároddal szemben?
Figyelt kérdés
A párunkat választjuk, és így mellette állunk jóban-rosszban. De lehetnek olyan szituációk, amikor mégis inkább úgy gondolod, a szüleidnek van igaza és melléjük állsz. Ez mennyire eredményez konfliktusos helyzeteket?2022. ápr. 21. 18:40
1/11 anonim válasza:
Mi mindig annak a pártjára allunk, akivel egyetértünk, családi kapcsolatoktól függetlenül. Szóval van, hogy a férjemmel szemben anyós pártján állok, vagy anyukámén, vagy anyámmal nem értek egyet, és a férjem mellé állok. ÉS tőle sem várom el, hogy nekem adjon igazat, ha nem így gondolja.
De ez a normális, szerintem, nem az, hogy akkor is bólogat, mint a kutya, mert hát ő a feleségem és mellé kell állnom.
2/11 anonim válasza:
A jóban-rosszban valaki mellett állni az nem szinonimája a korrekt-nem korrekt fogalompárnak. Ha az elveim szerint x félnek van igaza és olyan a helyzet, hogy állást kell foglalni akkor a mellé állok akivel egyetértek.
3/11 anonim válasza:
A hülyeséget nem szabad pártolni, aki normálisabb véleményen van, annak van igaza.
4/11 anonim válasza:
"A párunkat választjuk, és így mellette állunk jóban-rosszban. "
EZ NEM AZT JELENTI, hogy ha nincs igaza, akkor is mellé kell állni, hanem mások igazságtalanságaival szemben elvárható
Vitákban vagy hasonló helyzetekben amellé kell állni, akinek igaza van.
5/11 anonim válasza:
Nem. Minden körülmények között kiállok mellette. Nem kell mindenben egyet értenünk, de kiállni egymásért ki kell. Ha úgy lenne négy szemközt elmondanám neki mi van.
6/11 anonim válasza:
Annak a pártján állok akinek igaza van. Ez nem azt jelenti hogy valamelyiket nem szeretem, hanem azt hogy van eszem és saját véleményem. Normális helyeken így megy szerintem.
7/11 anonim válasza:
Nagyon utálom, mikor pártokra szakad egy vita. Általában próbálom a harmadik nézőpontot felvenni, mert rendszerint érzelmi alapon törnek ki ezek a nézeteltérések, ott meg úgyis sértődés lesz a másik féltől.
8/11 anonim válasza:
Mennyi kamus van itt. Megnézném a fejeteket, ha a párotok nem állna ki mellettetek.
9/11 anonim válasza:
Attól függ miylen kérdés és kienk van igaza.
10/11 anonim válasza:
Nem Ez esetben inkább hagyom kettejüket hármójukra a beszélgetést ha provokálják hogy beleszóljak pártatlan maradók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!