Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezik meg folyton az...

Miért kérdezik meg folyton az ismerőseim, hogy nem vagyok-e már nagymama, vagy mikor leszek már... és normális, hogy ideges leszek a kérdéstől, vagy túlreagálom? Hogy lehet erre a kérdésre intelligensen reagálni?

Figyelt kérdés

Valamiért fel tud húzni ez a kérdés, mert ez egy olyan dolog, ami nem az én döntésem, és sok beleszólásom sincs, és elfogadom a gyerekeim döntését ezzel kapcsolatban. Ez az egyik. A másik meg az, hogy ha azt mondom, hogy nem, akkor jön a következő kérdés, hogy miért nem, és akkor már tényleg uralkodni kell magamon, hogy ne küldjem el a kérdezőt a jó büdös.... mert rohadtul nincs semmi köze hozzá. Különben is, ha lenne unokám, az ismerőseim tudnának róla, tehát tök feleslegesnek tartom a kérdést. Ha ignorálom a kérdést, akkor elkezdenek kombinálni: -na, lesz, ugye lesz azért nem mondod... Ja, persze... Ha azt mondom, hogy ez nem az én döntésem, akkor nem értik, miért mondom ezt, el kell magyarázni....

Szóval, nem tudom, hogy erre a kérdésre hogy lehet úgy válaszolni, hogy szépen, kedvesen állítsam le az illetőt, lehetőleg úgy, hogy egy hónap múlva ne kezdje újra a kérdezősködést.

2022. ápr. 21. 09:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%
Mert vannak primitív emberek, akiknek csak a szaporodás az élet igazi teljesítménye.
2022. ápr. 21. 10:27
 12/29 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy tök kíváncsi lennék, hogy az ideírók közül hányan szokták kérdezgetni... Mert statisztikailag jó páran, az tuti!
2022. ápr. 21. 10:34
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Te tuti ilyen kotnyeles vagy , utolsó.
2022. ápr. 21. 10:36
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Én is megkaptam a 30. szülinapomon egy szomszédomtól, hogy mikor lesz gyerekem, hisz benne vagyok a korban (az oszt igen), annyira felhúztam magam hogy elkezdtem szipogni és picit könnyezni, és bekamuztam hogy nem lehet soha gyerekem mert beteg vagyok. Természetesen nem vagyok az, semmi bajom, szimplán nem akarok gyereket. De látni kellett volna a képét, úgy sunnyogott el. Az ilyen bunkók ezt érdemlik.
2022. ápr. 21. 10:38
 15/29 anonim ***** válasza:
29%

14: Lehetsz akár csak vérszegény is, ami miatt nincs annyi energiád, hogy felvállalj egy ilyen komoly fizikai feladatot, mert a magad életbenmaradása is netzes. És akkor ez egy hétköznapi dolog, minden 2. ember vérszegény.

De lehetsz autoimmun beteg, rákos, fáradt, bármi.

2022. ápr. 21. 11:05
 16/29 anonim ***** válasza:
98%
Mondom nincs semmi bajom, szimplán nem akarok gyereket mert nem szeretem őket. A szomszédomnak csak megjátszottam magam :)
2022. ápr. 21. 11:08
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
15.Megjátszotta, nem komolyan van valami baja...olvasd el figyelmesen a válaszokat.
2022. ápr. 21. 11:10
 18/29 anonim ***** válasza:
12%

6: Tudom, de másoknak meg van, ráadásul igen gyakori dolgokat írtam, minden 2. embert érint, vagy annál is többet. Általános alanyként használtam az 1. sz. 2. személyt.

Engem pl. mindegyik érint.

2022. ápr. 21. 11:12
 19/29 anonim ***** válasza:
98%
Vissza kell kérdezni: Juliska drágám, miért érdekel téged ez annyira, hogy naponta képes vagy felbosszantani ezzel a kérdéssel??? Mi az oka a rettenetes érdeklődésednek?
2022. ápr. 21. 11:13
 20/29 Metionin ***** válasza:
96%
Mert idióták. Anyámat is folyton kérdezgetik, pedig többször elmondta már, hogy nem lesz unokája. Eltelik egy kis idő és ugyanaz a személy ugyanúgy megint kérdezi :D amúgy vicces, mert ilyenkor pl. a munkatársai jajonganak, hogy de rossz neked, akkor nem fogsz tudni unokázni, miközben egész nap a panasz dől belőlük, hogy nekik folyton főzni, mosni, takarítani kell a gyerekeikre is (jellemző szokás náluk valamiért, hogy a felnőtt, házas, családos lányaiknak ők főznek és átjárnak takarítani) meg még az unokának is ezt venni, azt venni, pesztrálni mert megint beteg stb. szóval szemtől szembe úgy tesznek, mintha anyámat emiatt sajnálni kellene, míg a háta mögött irigylik, mert nem kell sem a felnőtt gyerekét, sem az unokákat rendeznie.
2022. ápr. 21. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!