Ki vegyen új okosórát?
Nekem (22N) eddig Samsung telefonom van, illetve samsung okosórám (Classic 4).
most kaptam rokonoktól Új Ipad-et illetve új Iphone telefont.
(Egyiket se kértem).
Nagyon örültem neki, csak sajnos kiderült hogy az okosórámat nem lehet már használni az új Ihpone-nal. :(.
Így az okosórámat megkapta a tesóm, (akinek jó mert samsung telója van).
Ebben az esetben kinek kellene vennie Apple watch nekem? Én tényleg nem kértem egyik Apple cuccot se, de most így nem jó,mert nincs okosórám amivel tudok sportolni, és mérni mindenfélét (EKG, vérnyomás testösszetétel).
UI: rokonok vannak bőven olyan anyagi helyzetben hogy megvegyék,de én még nem,mert tanulok még. Samsung órát is ajándékba kaptam.
Nem kérted,de simán elfogadtad. Miért nem mondtad azt,hogy köszönöm,de a jelenlegi eszközeimmel ez nem kompatibilis,így nem kérem. Nem szégyen visszautasítani. Lehet,akik vették,nagy áldozat volt,hogy neked örömet szerezzenek. De te ebbe bele sem gondolsz....még követelőznél.
Ha már elfogadtad,akkor vegyél hozzá te! Nem elég amit kaptál? Neked ha a kis újjukat nyújtanák,az egész kezük kellene.
Cserélj tesóddal, add neki az új Ipad et Iphone-t.
Az órát úgyis csak most kapta biztos vissza adja és használd a régi Samsungod.
Mindenki boldog.
Amúgy ,,rosszul tettem fel a kérdést: Kinek kellene vennie új okos órát?"
Elég sokan szavaztak a "nekem" re. Kapsz rengeteg okos órát a szavazóktól XD
Airpods pro-t se felejtsd el.
🤑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!