Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki vegyen új okosórát?

Ki vegyen új okosórát?

Figyelt kérdés

Nekem (22N) eddig Samsung telefonom van, illetve samsung okosórám (Classic 4).

most kaptam rokonoktól Új Ipad-et illetve új Iphone telefont.

(Egyiket se kértem).

Nagyon örültem neki, csak sajnos kiderült hogy az okosórámat nem lehet már használni az új Ihpone-nal. :(.

Így az okosórámat megkapta a tesóm, (akinek jó mert samsung telója van).

Ebben az esetben kinek kellene vennie Apple watch nekem? Én tényleg nem kértem egyik Apple cuccot se, de most így nem jó,mert nincs okosórám amivel tudok sportolni, és mérni mindenfélét (EKG, vérnyomás testösszetétel).

UI: rokonok vannak bőven olyan anyagi helyzetben hogy megvegyék,de én még nem,mert tanulok még. Samsung órát is ajándékba kaptam.

2022. márc. 31. 19:24
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ez keves. En a helyedben az okosora melle kernek toluk egy hazat is, hogy legyen hol tarolnom az uj Iphonet.
2022. márc. 31. 19:58
 22/67 anonim ***** válasza:
94%
XD
2022. márc. 31. 19:59
 23/67 anonim ***** válasza:
90%

" Én nem kértem tőlük soha egy szóval sem. "

De most erre keszulsz. Pofatlan vagy.

2022. márc. 31. 20:01
 24/67 anonim ***** válasza:
96%
"Kaptam anyáméktól egy házat garázzsal, be is rendezték. Kinek a kötelessége kocsit venni a garázsomba..?"
2022. márc. 31. 20:02
 25/67 anonim ***** válasza:
95%

*Kinek KELL kocsit vennie a grázsomba? (Nagyon szipi-szupi garázs ám, 30 000 000 ft alatti kocsi belehana a szégyenbe ha azt raknám beleh ő csak ilyen kis semmi a garázshoz képest. xD)

Amúgy ha ennyire kell okos óra, miért nem a telefont adtad a tesódnak? Akkor most lenne összepasszoló okos órád és telefonod is.

2022. márc. 31. 20:05
 26/67 anonim ***** válasza:
15%
Egyértelműen a rokonok a hibásak, nekik kell megoldani a helyzetet mivel ők okoztàk
2022. márc. 31. 20:09
 27/67 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem szégyelld magad. Menjél el dolgozni! 🤬🤬
2022. márc. 31. 20:09
 28/67 anonim ***** válasza:
91%

És vannak emberek, akik 22 évesen így gondolkodnak.....

Jesszus ><

2022. márc. 31. 20:13
 29/67 anonim ***** válasza:
94%

Hát hogy képzelik a szemét rokonok, hogy olyan új Ipad-et és Iphone-t vesznek, ami nem passzol az okosóráddal? Hogy rohadnának meg, hogy nem vettek még új okosórát is, ugye?

Bár tuti csak valami unatkozó kis troll vagy.

2022. márc. 31. 20:27
 30/67 anonim ***** válasza:
80%

Sztem csak szimplán ostoba vagy.

Eladhattad volna, elcserélted volna akármi..és közelebb vagy ahhoz,amit szeretnél.

De te inkább elajándékoztad.

Nem azzal a feltétellel,hogy tessék itt van ,ha kéred, akkor a tiéd lehet ezzel és ezzel a feltétellel,aztán kihozod belőle a legtöbbet amit a csekély üzleti érzéked enged, hanem simán elpocsékoltad.

Ezt hívják tanulópénznek.

Anyagiaséknál.

Amúgy ne törődj vele,ez S könnyen jött könnyen ment kategória.

Majd az élet megtanít rá,ha már dolgozol,hogy hogyan kell vigyázni arra amiért megdolgoztál.

Addig meg fogd fel egy értékes tapasztalatnak,hogy milyen amikor egy kisebb veszteség ér.

Fog még ettől sokkal jobban fájni sokminden.

És örülj a tesód örömének,hogy lett egy okosórája vagy mi..

2022. márc. 31. 20:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!