Mi lehet az oka?
28/n vagyok, a szüleim elvàltak, anyuval éltem, most màr évek óta a pàrommal. Apu sose kérdezte meg, vannak e baràtaim, milyen a kapcsolatom màs emberekkel,van e pàrom, mi a helyzet a férfiakkal, ugyanakkor ő maga se soha nem beszél magàról. Olyan, mintha nem lennének érzései vagy igénye màsokra, és nem is érdekelné az sem, hogy màsoknak (pl nekem) vannak e. Mindig azt mondja, az egyetem és a munkahely fontos, meg a fizetés, politika, de soha semmi màsról nem lehet vele beszélgetni. Ha felhoznék bàrmi màst, ideges lesz, és nagyon feszült, ellenséges, így konkrétan nem is merek tovàbb menni. A pàromat mondtam màr évekkel ezelőtt, hogy be akarom mutatni, de ràmordított, hogy oda ne vigyek senkit. Vendégségbe se szeret lenni, az emberi közösségeket utàlja, kerüli.
Csak azokkal foglalkozik, és csak addig, amíg az érdeke úgy kívànja, semmi több.
Ez valami betegség, van ennek neve? Kérlek adjatok tanàcsot, ötletet.
Hát ha te 28 éves vagy akkor az apukád biztos 50 felett van.
Az öregeket már nem igazán érdeklik az élet csak a TV, alvás, evés, ivás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!