Haragudnál a 15 éves lányodra, ha elmondaná, hogy lefeküdt a barátjával?
Én nem haragudnék rá.Akkor sem ha nem régóta voltak együtt a fiúval.
Inkább örülnék,mert őszinte volt velem és elmondanám neki,hogy bármi történik velem mindig lehet őszintén beszélni és segítek neki.
Lehet,hogy nem tartanám jónak,hogy 15 évesen már nem szűz,de ez az ő magánügye.
15/L
mi értelme haragudni?
attól talán visszajön a szüzessége?
dehogy!
csak rosszabb lesz, ha már megtörtént akkor minek haragudni?????
különben is csak jobban tudja a lány hogy mikor akarja elveszteni a szüzességét, ha meg a barátja akkor semmi gond!
Ennek az ellenkezőjét feltette valaki.
Én nem haragudnék!!!
Nem tudnék rá haragudni, amit tett gondolom szerelemből tette, és jobb most, az érzelmek hevében, mint később aggszűzként kényszerből, hideg fejjel hozott döntés után.
Én 15 évesen halálosan szerelmes lettem, de nem léptem testi kapcsolat terén.
Azt hittem korai, vártam az egész nemi élettel 23 éves koromig. Akkor már sürgős volt, és sikerült egy tragikusan rossz élménnyel gazdagodnom, szinte a nemi életet is megutáltam.
Ha egy anya igazán szereti a lányát, akkor tudná, hogy ez utóbbi sokkal rosszabb döntés volt!
Nehéz volt újra férfi közelében jól érezni magamat!!! Ez miért jobb döntés?
Én nem haragudnék, felesleges, nem oldanék meg vele semmit... fontos az őszinteség szerintem. Én is mindent elmondok/mondtam anyukámnak.
16/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!