Alkoholista apa - mártír nagymama ilyen esetben mit csináljak?
Mindenképp költözz el, minél hamarabb! Ne húzd, ne halogasd. Mert tönkre megy az életed, ha ezt nem lèped meg!
Én nem akárki vagyok, aki most próbál neked észt osztani.
Anyukám alkoholista, nagyszüleim is ott laknak és mindig anyut védték!
Mi voltunk hibásnak beállítva, én és a feleségem, hogy anyu miattunk iszik. Állandóan balhé volt, de azt te nem akarod tudni, hogy milyenek. Rendszeresen ez ment évekig, és mi csak 4 év után tértünk észhez, de azóta boldogan élünk! Hidd el, az egyetlen megoldás ez, és a kapcsolat vagy teljesen megszakítása, vagy minimalizálása! 2 havonta egyszer találkozol velük..
De nálunk olyan sérelmek vannak, hogy én most döntöttem el, hogy megszakítom a kapcsolatot anyuval és a nagyszülőkkel is!
2 éve külön vagyunk már, és fontos, hogy másik városban 12km-rel arrébb és olyan helyen ami kiesik attól a várostól, ahol ők laknak. Ez így nagyon szuper.
2 év alatt még tartottuk a kapcsolatot de ennek itt a vége!
Akárhányszor mentem , anyu részeg volt. Ha locsolni mentem, akkoris. Húsvétkor. Nála ez a természetes.
Ma már boldogan élünk ! Hidd el, vannak azok a sérelmek, amik miatt képes vagyok megtenni ezt, és még a második gyereket látni sem fogják. Megérdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!