Apa megcsalja anyát, nem is egy nővel. Olvastam a beszèlgetèseit is. Mit tudok tenni?
"Semminkozod hozza. Anyad nyilvan egy frigid sarkany."
Aha, és az a megoldás hogy orrba-szájba csalom a másik felet? Nekem a több mint 10 éves kapcsolatom és házasságom megy éppen tönkre egy másik férfi miatt. Beleszerettem mindenféle testi kapcsolat nélkül, elég volt az, hogy elvarázsolt a személyiségével! Én is azt teszem, hogy lezárom a házasságom és utána kezdek új kapcsolatba, nem pedig a férjem mellett...
Mond el neki. Hátha ő is elkezd élni végre egy kicsit..ahelyett hogy apád szaros gatyait mossa meg főz rá. Biztos ő is fel tud szedni pár pasit, és ..."jól érezni magát..."
Mond csak el. Megérdemli ő is, hogy khm..szórakozzon..pár új ferfi majd életre kelti.
Aztán majd eldontik apaddal mit akarnak.
"Nekem a több mint 10 éves kapcsolatom és házasságom megy éppen tönkre egy másik férfi miatt. Beleszerettem ... elvarázsolt a személyiségével! ... lezárom a házasságom és utána kezdek új kapcsolatba, nem pedig a férjem mellett..."
Öööö, ha jól figyeltem az előző mondatot, már nyakig benne vagy, miközben még a férjed a férjed... Ha nem lennél benne máris, akkor nem lenne mitől tönkremennie a házasságodnak...
6!
Ilyen esetben nem gerinctelenség.
16!
Miért kéne ehhez pár férfi?
17
A házasságomnak már úgyis annyi volt, ez a férfi csak megerősítette bennem. Az hogy beszélgetünk és beleszerettem egy dolog. Nyilván nem jó, de soha nem csaltam meg a férjem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!