Hogy mondjam meg anyámnak, hogy ne jöjjön be többet a szobámba?
Minden nap bejön, kitakarít, a cuccaimat elrakja oda, ahol én nem találom meg, és akkor én vagyok a hülye, mert csak a koszba tudok tájékozódni -.-
Kidobja mosásba az olyan ruháimat, amit másnapra szedek elő, és még 1x sem volt rajtam, aztán megint én vagyok a hibás amikor megemlítem..
Már nagyon elegem van ebből, szeretném már végre, hogy az ÉN SZOBÁMBA csak ÉN járjak be!
15/L
beszélj anyukáddal, de normális hamgnemben:-))))
és kérd meg
Szerinted azt a házad, amiben a "te" szobád van nem a szüleid építették az ő pénzükből? Ilyesmi nem terem ám a bokorban, ahogy a ruháid sem.
Úgyhogy maximum kérhetsz, de semmiképp nem ebben a hangnemben, és legyél nagyon boldog, hogy egyáltalán van szobád.
Majd a saját házadban akkora kupit csinálsz, amekkorát tudsz, de egyelőre alkalmazkodnod kell a családodhoz. Minél előbb belátod ezt, annál könnyebb lesz az életed.
Rendet csak az egyszerű emberek tartanak.
A zsenik átlátják a káoszt.
Viccen kívül: nálam is nagy kupleráj van, én így érzem jól magam
Anyukád valószínüleg kényszeres rend-, és tisztaságmániás, szerintem nem Benned van a hiba.
Nekem sikeresen feltúrta legalább 8-10doboznyi gyerekkori tárgyamat ami 20 év alatt gyűlt össze mondván a fele szemét s kiszelektálta (pl:naplóim,könyveim,emléktárgyakat,üvegeket, tolakat stb.)
Ugyan, én a napokban jöttem rá, hogy a szemetesemben turkál amiben a használt óvszer van. Na akkor EZ mi ha nem idegesítő?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!