Szerintetek most kinek van igaza? Ti kinek adnátok igazat? (Kicsit hosszú bocsii)
Nem olvastam el a kommenteket, csak ezt az utolsot.
Hat mar ne is haragudj Kerdezo, de errol csak ugy ordit, hogy orulten szerelmes vagy unokatesodba es ezert irrital a lany.
A csaladod nem irt ki kerdest, igy csak te rad vonatkozoan irtam. Dul a szerelem - reszedrol.
Nyugaton akar ossze is hazasodhattok, felteve ha dobja miattad a ciganylanyt.
37. Igen bratyesz, a rokonaim, meg a szuleim nem írtak ki kérdést, de ugyanezt mondták amit én, tehat ha ezt anyám írja ki, vagy apám, vagy az unokahugom, vagy valamelyik haverom, akkor ő is szerelmes belé nem? Ez meg hogy
"Nyugaton akar ossze is hazasodhattok, felteve ha dobja miattad a ciganylanyt." Ne magadbol indulj ki, nálunk az ilyen undorító, De ha esetleg van testvéred, te is szerintem nyugodtan gyere vele össze 😂 istenem, milyen beteg politikád van, ha valaki veszekszik valakivel, valaki miatt, akkor biztos azert mert szerelmes belé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!