Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapestieket kérdezném....

Budapestieket kérdezném. Ennyi temető van Pesten, ami itt látható?

Figyelt kérdés

www.btirt.hu/temetoink_pest_megyei_temetok/

Anyósom sírhelyét szeretném megtalálni, a fenti irodának írtam és nincs a neve az adatbázisukban és tudni szeretném, keresgéljek-e még vagy sem.

2022. márc. 4. 13:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
20: az is lehet....
2022. márc. 4. 14:43
 22/34 anonim ***** válasza:
66%
A linkelt oldalon nem szerepelnek például a templomokban kialakított urnatemetők, ezekből több is van.
2022. márc. 4. 15:14
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
22: nem hinném, hogy ilyen "elit" drága helyen temették volna el, ha zűrös családi körülmények voltak....
2022. márc. 4. 15:15
 24/34 A kérdező kommentje:
Igen, én sem gondolom, hogy sokat költöttek volna rá.
2022. márc. 4. 15:18
 25/34 anonim ***** válasza:
40%
Lehet tök máshova temették vagy ékszert csináltak belőle.
2022. márc. 4. 16:55
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
Én előszőr a lakhelyük közelében keresgélnék. Vagy, ha tudod, hogy merre laktak, ott a szomszédoknál érdeklődnék.
2022. márc. 4. 17:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Most tudomásomra jutott egy település, ahol élhettek a haláluk előtt, nem messze Pesttől, Fejér megyében. Írtam az ottani anyakönyvi hivatalnak, hátha tudnak infoval szolgálni, ha ott halt meg. Elmenni potyára nem akarok, mert tőlünk 5 óra tömegközlekedéssel és autónk nincs.
2022. márc. 4. 18:19
 28/34 anonim ***** válasza:
72%
16 temetönel több van Pesten szerintem.
2022. márc. 4. 20:17
 29/34 anonim ***** válasza:
55%
A feleséged nem tud róla?...
2022. márc. 5. 04:41
 30/34 A kérdező kommentje:

Én vagyok a feleség. Nem tudom miből gondoltátok, hogy férfi vagyok. Egyébként igen, nem tud róla, csak utána szerettem volna neki elmondani, miután egy csokor virágot elviszek a sírra és lefotóztam volna a nyughelyét.

Őt egyáltalán nem érdekli ez a dolog, mert nincsenek jó emlékei az édesanyjáról, amíg még velük élt, de tavaly az egyik gyermekünk meghalt és azóta késztetést érzek arra, hogy minden felmenőnk sírját meglátogassam, akit fel tudok kutatni. Nekem ez a gyászmunka része, hogy megkérem őket, vigyázzanak a fiamra. Lehet hülyén hangzik, de nekem ez segít. Csak most elakadtam.

2022. márc. 5. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!