Mit jelent ez? A párom a telefonját lekódolta, (szóval semmit sem tudok rajta megnézni) és ha itthon van mindig le van némitva a telefonja! Mit jelenthet ez? Mit tehetek?
7éve vagyunk együtt,van két gyermekünk..kisebb nagyobb vitáink vannak mostanság,és természetesesn együtt élünk.És a telefonjával ilyet soha nem csinált!
Tudni kell hogy félreérthető sms-t találtam (de aztán megbeszéltük..és nem volt ez lényeges),és ezután kódolta le..telefonálni tudok,ha beirom a számot,de sem a hivott számokat,sem üzenetek se semmit nem láthatok,kiirja hogy irja be a telefon kódot.és általában le van némitva teló.az ő telója előfizetéses,az én nevemen van.kérdeztem hogy ezt miért csinálja és azt mondta hogy ne legyen sok a telefonszámla...:D de hát könyörgöm,azt hivok fel a telójáról akit akarok) nem értem hogy mi van vele) ki mire gondolna ezek után.(próbálgattam a telefonkódot beirni..de nem jöttem rá a kódra:D sajnos))))
(egyébként az ő telójáról szoktam telefonálni,mert azon mindig van pénz,az enyém meg dominos.köszönöm
Hát igen nem egyszerü..aki ebben a cipőben van vagy volt..tudja milyen ez..
a beállitásokba bele tudok menni,ott lehet látni hogy mindent lekódolt..de azt nem értem hogy a telefonhivást miért nem tduta lekódolni..na mindegy)
csak azt nem értem ha azt mondta ogy azzért kódolta le hogy ne tudjak hivogatni senkit...(mert soka t elszámla) akkor ha már tudja hogy tudok telózni akkor miért nem kódolja ki?kérdeztem de kitért..illetve nem válaszolt..
azt meg már kérdzetem ogy van e valakije...és mondta hogy nincs)de tudom hogy sokszor sokan..tagadják amig nem bitzos,vagy ha csak szexpartner a másik)sokat gondolok erre) sajnos a kódot meg próbálgatom..de nem tudom még kitalálni...:(
maga a lenemitas nem feltetlenul gyanus, en is neman vagyok es a parom plane,o allandoan (ha dolgozunk azert,ha nem dolgozunk akkor meg azert) kiveve ha hivast varunk.
a lekodoas durva, en mindig a telefonjan jatszom,de soha nem neztem bele az smsekbe. o a facebookomon jatszik,de semmi mst nem nez meg. mindig engedelyt kerunk egymastol elotte.,mielott a masiket hasznaljuk,de csak jatekra!!
mondjuk ugy,hogy o kulfoldi,igy konnyu, :D ha elolvasnam e ertenem,es o se az en magyar uzeneteimet :D (egymassal angolul beszelunk)
de a bizalom fontos.kerdezd meg a paroda miert kodlja le,hiszen ha kutakodi akarsz,kerhetsz listat a szolgaltatotl. csak hogy tudja...
A férfiak gondolkodásaa kifürkészhetetlen.
Nem értem minek kódolja le.... ha van valakije akkor véleményem szerint inkább kikellene törölgetnie nem rejtegetni,kisebb a lebukás veszélye.
Szerencsére én nem voltam még ilyen helyzetben de engem is kétségbe ejtene,hogy miért tette ezt? most mi lesz velünk? stb.
Van valakije. Ez annyira tipikus! Ismerek olyan (2 gyerekes) családapát, hogy mindenki falaz neki, totál megalázó! Külön telefont használ otthon, külön, ha "ügye van." Azt az autójában hagyja, nem viszi be. Azt mondja otthon, h. az a céges. És még büszke is a leleményességére. Azt hitte, a csodálattól nem jutunk szóhoz, ám a döbbent undor volt az oka.
Oké, hogy nem szép kutakodni a telefonjába, de aki nem akar mégnagyobb balhét, nem ezt az utat választja, hogy kódolással rákontráz...
Nagyon kedvesek a válaszadók,hogy tartani próbálják benned a lelket.Szinte teljes mértékben biztos vagyok abban,hogy van valakije.Ha biztosra mész,akkor lekéred a híváslistát és a legmeglepőbb időpontokban meglátogatod a munkahelyén vagy amikor sörözni indul a haverokkal.Én is jártam sajnos ebben a cipőben,de vak voltam és nem tulajdonítottam jelentőséget a kódnak,mert nekem azt a magyarázatot adta,hogy nehogy feloldódjon a zsebében a billentyűzár.Én kis hülye meg be is vettem.
Szóval biztos ami tuti,inkább gyanakodj és csalódj pozitívan,minthogy egyik nap hazajön és közli veled,hogy egy tőled 5-10 évvel fiatalabb barátnője van és te döntsd el,hogy mi legyen,mert ő szereti a gyerekeket.És persze megint te vagy a hibás mindenért,nem ő,aki félrekufircolt!
Bocs,hogy ilyen őszinte vagyok,de valakinek ezt is meg kell írnia!
Ha történik valami,írj nekünk!
Sok sikert!
Miután egyértelművé vált, miért kódolta le a telefont.
Azt tanácsolom ne csinálj semmit. Hallgass most egy kicsit. Tegyél lakatot a szádra.
Ha eddig nem tudtál most tanulj meg harcolni. Akár neki is ugorhatsz, leszidhatod, veszekedhetsz, kiabálhatsz vele. Ezzel csak azt éred el, hogy a rivális ölelő karjaiba menekül. Kapcsolatod hamarabb véget ér. Ugye nem akarod elveszíteni? Család, gyerekek, ház, kocsi, telek mindenen osztozkodni kell, és ez nem jó.
Légy játékos. Ne add könnyen. Ne könnyisd meg a szerető dolgát. Tanulj meg harcolni. Ne alázkodj meg. Tekintsd a párod szennyesének az ügyet. Ne is zaklasd ezért. Azonban, szervezd át az életed. Járj fitnesz terembe.
Ápold a tested, legyen jó alakod. Járj kozmetikushoz. Keress elegáns fodrászatot. Légy szép és igényes. Kérj segítséget a ruhák kiválasztásához. Öltözz elegánsan. Keress egy jó nevű asszonyklubot. Foglald el magad. Keress hasznos időtöltést. Még egyszer, tekintsd szennyesének a dolgait. Ne is foglakozz vele. Legyél jókedvű. Azonban sose csald meg. mert ezzel mindent elrontasz. Főzzél jókat mert a has nagy úr. Tudom nem könnyű meg csinálni amit leírtam. Azért is nevezném "harcnak" küzdelemnek. Hidd el előbb utóbb szégyellni fogja gyengeségét. Vagy ha nem mást nem adod könnyen, ez is valami. No még egyet. Miért keressen másra? Mikor te is részesülhetsz a fizetéséből. Szóval, harcolj könnyedén. És vigyázz az idegeidre. mert ha azt látja hogy sírsz, hisztizel akkor vesztes vagy. Neked győznöd kell. Ne figyelgesd a telefonját. Emelkedj főlé. Nem könnyű feladat vár rád, egy dolog legyen előtted. Mentsd meg a gyermekeid apját. Ne add könnyen. Légy figyelmes, kedves, névnapja születésnapja különleges ünnep legyen a családban. Okozz neki lelkiismeret furdalást. És uralkodj az érzéseiden még akkor is ha pillanatnyi kudarcok is jelentkezhetnek. Játsz és tanulj meg jókedvűnek lenni. Sportolj, szépülj, ruházkodj. Nem lesz könnyű de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!