Hölgyekhez írom a kérdés. Mi a keresztneved?
Figyelt kérdés
Mi volt anyukád, az anyai nagymamád és az anyai nagyanyai dédimamád keresztneve? Mi a lányod és a lányod lányának a keresztneve?2022. febr. 18. 17:07
31/46 anonim válasza:
Dóra vagyok.
Édesanyám: Mária Magdolna, mama: Mária, dédi: Mária Erzsébet
Lányom még nincs.
32/46 anonim válasza:
Boglárka vagyok, anyukám Tünde, mama Julianna, dédmama pedig Erzsébet. Nincs még lányom, de nem ezek közül fogok választani.
33/46 anonim válasza:
Rita vagyok, anyám:Gizella, nagymama:Mária, Dédimama:Johanna volt.
34/46 anonim válasza:
Dóra vagyok, anya Andrea, mama Ilona Mária, dédi Erzsébet volt, lányom Alíz Lujza.
35/46 anonim válasza:
Mamám: Erzsébet
Anyukám: Mária
Én nevem pedig Dália, nincsen lányom, de ha lenne a Stefánia nevet adnám neki.
36/46 anonim válasza:
Gabriella - Erzsébet - Erzsébet- Etelka. A lányaim pedig: Anna és Lilla :)
37/46 anonim válasza:
Dédnagymama: nem tudom
Nagymama: Mária
Anya: Krisztina
Én: Erzsébet
Gyermekem még nincs.
38/46 anonim válasza:
Dédmamám azt hiszem Borbála volt.
Nagymamám: Ilona
Anyám is Ilona
Én:Krisztina
Lányom:Gréta,Sára (Két nevet kapott)
39/46 anonim válasza:
22 en nem vagyok fent facebookon és nem adom a családom neveit jelszónak sehol. Jó ezt olvasgatni. Szerintem ártalmatlan dolog. Nem kell mindenben rosszat látni
40/46 anonim válasza:
Dédi: Rozália
Mama: Klára
Anya: Zsuzsanna
Én: Anett
Lányom: Hédi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!