Tényleg "meg kell" állapodni bizonyos kor után szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és már hosszú ideje nincs barátom. Egy idős nagynéném ezt mondta ma: "Kislányom felesleges várni az igazira mert olyan nincs, a szerelem sem létezik csak szeretet van, ha megismerkedek egy olyannal aki érdeklődik utánad add be a derekad, ne válogass"
Én ezen kiakadtam, mert bár tényleg néha szomorú vagyok, hogy nem kellek senkinek, de azért még ennyire nem érzem elveszettnek magam...
2010. szept. 10. 18:32
11/13 anonim válasza:
VAN szerelem, várj rá, megéri, hidd el. Nekem is volt. Nagyon nagy szerelem. Régen volt, és mikor vége lett, tudtam (24 évesen), hogy soha többé nem leszek szerelmes. Így is van. Eltelt 10 év, találtam egy EMBERT, szeretem őt nagyon, iszonyú jó vele lenni, hozzámentem, mert akartam igazán, de nem vagyok szerelmes. Az csak egyszer van, és nagyon meg kell becsülni. Én nem tettem.
12/13 anonim válasza:
Hülyeség , mindenkinek megvan az univerzumban a hozzá való párja. Az igaz, hogy a szerelem évek után elmúlik, de megmarad a szeretet. Ne hidd, hogy nem kellesz senkinek, olyan nincs. Várj türelmesen. Én 23-28-ig a legszebb korban egyedül voltam,hiába kerestem, nem találtam, akkor talált meg az igazi,legyél türelmes.
13/13 anonim válasza:
Sose házasodj meg kényszerből. Meglesz neked is a párod; ne félj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!