Gyerektartással kapcsolatos kérdés?
1. Magántanuló után is jár a gyerektartás?
2. Köthetek-e egyezséget, hogy lemondok a gyerektartásról, ha egy bizonyos összeget kézhezkapok, (jobban megérné a szülőnek, mintha rendesen fizetne, amíg tanulok)? 3. (Hivatalosan, vagy nem hivatalosan?)
18/F
Magántanuló után nem biztos,hogy jár. De nem értem ezt az egyezséget? Mi a különbség ha tartásdíjként kapod a pénzt,vagy a kezedbe! Az összegen a bíróság tud változtatni,ha soknak találod az eddigieket. Legalábbis csak akkor "éri" meg a szülőnek,ha kevesebbet kell fizetnie,mint amit eddig fizetett.
A másik dolog: normális esetben ezt meglehet beszélni a szülővel!
magántanulónak is jár, ha még középiskolás
ha anyáddal élsz, akkor anyád kapja a te eltartásodra a pénzt....amúgy meg ha 18 vagy gyerektartás nem, csak rokontartás jár
amúgy nem értem a logikád, kézhezkapott vagy gyerektartás címén ,de az gyerektartás...csak gondolom, nem akarod anyád kezébe adni a zsét, bezzeg azt elvárod, hogy eltartson...:S
Azért kellene egybe egy nagyobb összeg, mert annyi spórolással sosem jönne össze.
Az a lényeg, hogy kivitelezhető-e? Én lemondhatok a gyerektartásról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!