S. O. S! A szüleim kikészítenek. Mit csináljak hogy abba hadják?
17:40-es! Nincs igazad. Ennyi erővel most azonnal mindenki hallgassa meg az összes Beethoven művet, mert aki süket, az biztos nagyon örülne ha meghallgathatná, vagy mindenki menjen és fusson le 5 km-et, mert aki sánta, az biztos szeretne futni. Az élet nem így működik kislány.
A kérdezőnek: Mi lenne, ha megkérdeznéd, h mégis mi bajuk van vele? Túl egyszerű lenne? Amúgy azt írtad, segít apukádnak, meg filmet néznek. Akkor lehet, h csak anyukád nem bírja őt. Vagy ha nem is, biztos az zavarja őket, h 1 túl idős hozzád, 2 szerintük te vagy még fiatal egy kapcsolathoz, 3 valamit olyat mondott/tett ami nem tetszett a szüleidnek, még ha nem úgy gondolta, akkor is, és azon sértődtek meg rá. Mindenesetre szerintem beszélj velük, h mégis mi bajuk van vele.
Hát ha az én ágyamba feküdne be valaki tv-t nézni,úgy vágnám ki,mint azt a bizonyos macskát...
Egy tahó a barátod...
Na igen, lehet kissé túl otthonosan érzi magát. Ezen kívül én sem örülnék, ha egy 20 éves lenne a 15 éves lányommal... egy 20 évesnek már igényei vannak, amiket ti ilyen fiatalon még boldogan teljesítetek, és ettől azt hiszitek, nagylányok vagytok. Pont ennyi idős a húgom is, szóval tudom. Ha ő egy 20 évessel kezdene, azt is ellenezném.
Ráadásul 15 évesen tényleg a tanulásra kellene koncentrálnod, nem minden nap pasizni. Ennyi idősen hétköznap hozzám sem engedtek pasit, mondván, tanuljak. De most, hogy egyetemre mehettem, tudod milyen jól jött ez a szigor?! És azért a pár idióta srácért (már elnézést, de annyi idősen még meg sem válogatja annyira az ember a barátait...), szóval értük nem is érte volna meg feladni a jövőmet, a jó jegyeket. Szerintem, ha annyira ő kell, inkább ne találkozzatok minden nap, mondjuk csak hétvégén, ki lehet azt is bírni. Ha a szüleid azt látják, hogy nem lóg éjjel-nappal rajtad, biztos többre fogják tartani. Azon felül egy 20 évesnek illene dolgoznia, egy jó szakmával rendelkeznie, ha ezek hiányoznak, akkor ott is lehet a bibi. Az én barátom 21, de minden nap dolgozik, ebből kifolyólag pénze is van, de nem ez számít, hanem hogy talpraesett, felelősségteljes ember ilyen fiatalon már. Remélem a te barátod is ilyen, mert ha nem, azt a szülők nem nagyon értékelik, jogosan. Mesélhetnél kicsit a barátodról, hátha kiderül az oka, miért nem szeretik.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!