Akiknél a családban valaki szakács, ott ki szokott főzni? Olyan családok is érdekelnek, ahol több generáció él együtt. Pl. anyóssal, apóssal laknak a fiatalok.
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 12:49
1/11 anonim válasza:
Apukám szakács volt. Ő is főzött otthon és anyukám is.
2/11 anonim válasza:
Fiam szakács, elvált, nálam lakik. Amikor ő dolgozik, akkor én főzök, amikor szabadnapos, akkor ő főz.
3/11 anonim válasza:
Nekem anyósom az, mióta együtt lakunk, nem főz. Cserébe tereget, amit meg én utálok :D
5/11 A kérdező kommentje:
Akiknél a nem szakács is főz, a szakács bele szokott szólni a főzésbe? Vagy kritizálja az elkészítés módját vagy az elkészült ételt?
2022. jan. 17. 14:04
7/11 A kérdező kommentje:
Az remek!
2022. jan. 17. 14:09
8/11 anonim válasza:
Mikor épp kinek van kedve, elég univerzális a dolog, max az változik hogy mennyire bonyolult étel készül el, én pl bonyolult dolgokat nem készítek.
9/11 anonim válasza:
Nálunk a családi név Szakács, de általában anyám főz. Pedig ő Horváth.
10/11 anonim válasza:
Szakàcs vagyok, és nő. Én főzök itthon. Bàtyàm szakàcs, ő is szokott és a felesège is, mikor ki van otthon. Nem szól egyik a màsikèba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!