Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitsubishi Pajero vélemények...

Mitsubishi Pajero vélemények érdekelnének második generációs 2.5 vagy 2.8 motorral érdemes venni?

Figyelt kérdés

Mire kell különösen oda figyelni vásárlás ellőt ?

Elsősorban 1997-nél fiatalabbat szeretnék vásárolni

2016. máj. 26. 16:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A 2.8-as turbódízelt nem javaslom, sok baj van vele... A 2.5 elpusztíthatatlan. Persze a benzines az igazi. ;)
2016. máj. 26. 17:49
 2/15 anonim ***** válasza:
2.5-el kell venni, az a régivágású, sokat bíró motor. A 2.8 kicsit komplikált lett, és ráadásul nem is erősebb érzetre, viszont a fogyasztása is nagyobb. Sokan panaszkodnak rá.
2016. máj. 26. 18:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Benzines és terepjáró... na az biztos igazi. :D
2016. máj. 26. 22:48
 4/15 anonim ***** válasza:
Hja kérem, igaz, igaz. Végülis csak hányszor nyerték meg a Párizs-Dakart? Tízszer?
2016. máj. 27. 07:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Ne azt nézd, hogy iylen helyzetben, nem mellesleg ott azért is jobb a benzines, mert nézd meg az árak hogy alakulnak... emellett a homokot például a turbo sem kedveli, hiába szüröd bármennyire a levegőt....

Viszont minden valóban terepre használt terepjáró dízel szinte, ott elég fontos a nyomaték, abban pedig a dízel előnyben van.

2016. máj. 27. 09:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Tény és való, hogy nagyon tartós konstrukció a 3.0 benzines a Pajeróban, csak éppen sehogy sem illik ebbe az autóba. Offroadra is sokkal jobb a dízel, ez tapasztalat.
2016. máj. 27. 09:56
 7/15 anonim ***** válasza:

"Viszont minden valóban terepre használt terepjáró dízel szinte"

Jaja, külön kedvencem a Suzuki Samurai dízel.

Ne nyissunk vitát, két okból: egyrészt tény, hogy a nyomaték jól jön, de ez nem zárja ki a benzines terepjárók létjogosultságát. Másrészt - és főképp - nem tudjuk, hogy a kérdezőnek milyen célra kell az autó. Lehet, hogy épp a Dakaron indulna... De elég, ha csak hobbi célra kell neki a verda. Ültél már háromésfeles véhatos pajeszben? Nem. Mert ha ültél volna, nem kéne magyarázni semmit. Ismétlem: nem tudod, mire kell a kérdezőnek.

2016. máj. 27. 09:59
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem, én csak a 3.0-ás benzinesben ültem. Tudjuk, hogy a Niva meg a Suzuki benzines, köszi szépen, nem is kérek belőlük, egyiktől sem vagyok annyira elájulva, mint amekkora a hype körülöttük. 3 évig volt egy 2.5-ös TD Pajerom, amivel sokat offroadoztam, sárdagonyáztam. Volt a mezőnyben 3.0-ás Pajero is, és cseréltünk egyszer. Kisebb sárban is ottmaradtam vele, ahol az enyémmel félgázzal kimegyek, pedig a benzinesen rendes terepgumi volt, az enyémen pedig csak ilyen félterep gumi, ami aszfaltra is jó.
2016. máj. 27. 15:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Persze,e gy angy dög benzinessel is meg elhet oldani igaz, csak nem mindegy hogy meleltte egy kétharmad vagy még akkora dízellel is meglehet fele annyi üzemanyagból... végül is.
2016. máj. 27. 18:31
 10/15 anonim ***** válasza:

Vicces, ahogy megmondjátok a tutit, anélkül, hogy tudnátok, mire kell a kérdezőnek.

Én speciel kétlem, hogy komolyan offroadozni akarna, élményautózni pedig sokkal jobb a benzines. Persze dízel-fanatikusokkal nem akarok leállni vitázni, majd a kéredző eldönti, neki mi a fontos.

2016. máj. 27. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!