Mondjatok egy tuti módszert hogy anyukám ne nyalja már ki a sgem?!
Figyelt kérdés
Egyszem gyermeke vagyok 23 éves lány. Imád engem, mindent megcsinál helyettem, már ezerszer kértem, hogy hadd intézzem a dolgokat. Azt sem tudom, hogyan kell mosni.2022. jan. 15. 18:18
1/20 anonim válasza:
Nem kérni kell hogy csináld, hanem ha kell valami csak fogjad és csináld meg.
2/20 A kérdező kommentje:
Kössz, biztos megy majd ha azt sem tudom hogyan kell.
2022. jan. 15. 18:23
3/20 anonim válasza:
Tehát anyukád ne csinálja meg neked, de közben csinálja meg neked, mert te legyintessz hogy úgysem tudod.
Értjük.
4/20 anonim válasza:
#2 ha ennyire nem akarod nem fog menni. Éhes vagy mész csinálsz magadnak kaját. Ha valamit nem tudsz megmézed az interneten. Van szennyesed, fogod, beteszed a mosógéppbe és megnézel egy youtube videót. Egy minimális erőfeszítést azért próbálj meg beletenni.
5/20 anonim válasza:
Hát, ha gondolod írj rám és megoldjuk, hogy ne anyudák nyalja ki a segged... xDD
(Sorry)
Egyébként, tényleg, fogd meg magad és kezd el csinálni a dolgokat. Kérdezd meg mit hogyan kell és ragaszkodj ahhoz, hogy Te akarod megcsinálni. :)
7/20 anonim válasza:
Mosni? Előkeresed a mosógép használati utasítását, ha nem találod papír formájában, akkor megkeresed a neten, elolvsod, (ide kell a mosószer, ide sz öblítő, ezt a kapcsolót ide kell tekerni, majd start gomb) Kb. ennyi egy mosógép elindítása egy egyszerű alap mosásánál. Pl. nekem egy whirlpool gépem van, annál annyit szoktam, hogy bedobom a dobba a ruhákat, dobok bele mosó kapszulát, eltekerem 60 fokra aztán indítom.
8/20 anonim válasza:
Óvatosan megkérdezném, van-e anyád életében férfi vagy te vagy az egyetlen családtagja ?
9/20 anonim válasza:
Csak azért nézd meg előtte a ruhák címkéjén, hogy hány fokon moshatók.
10/20 anonim válasza:
Igen, az nem árt ha elolvassuk előtte a címkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!