Két éves évfordulós programajánló?
- Aquapark
- Budai vár
- Vasúttörténeti múzeum (Szépművészeti, Terrorháza stb.)
- Gödöllői kastély
- Túra a Szalajka völgyben (Szilvásvárad)
- Debrecen
- kényeztető masszázs, wellness
- vacsora
- színház+vacsora
- séta
- elmenni azokra a helyekre, amelyek fontosak számotokra, vagy ahol megismerkedtetek
- biciklitúra
Én a borfesztiválra mennék a budai várba, de annak vasárnap vége :(
Állítólag szép idő lesz ... egy kirándulás valami várhoz, balatonhoz, badacsonyba?
Ha szép napos idő lenne, akkor kiülhetnétek a Tisza/Duna partra, piknikezni és nosztalgiázni vagy elmehetnétek arra a helyre ahol megismerkedtetek és eltölthetnétek ott egy napot!:)
További ötletek: -biciklitúra+ piknik egy eldugott kis helyen
-ha megtehetitek elmehetnétek Bécsbe nagyon romantikus a város és jókat lehet ott sétálni, beszélgetni
-egy wellness hosszú hétvége közös masszás, pezsgőfürdő és este pedig táncolhatnál a barátodnak (én egyszer előadtam egy kis táncos show-t a páromnak és nagyon bejött neki a dolog!:)
Budakeszi vadaspark, vagy Füvészkert, utána mozi és vacsora (tetszőleges sorrendben)
Egész naposnak: kámoni arborétum vagy pesthez közelebb a vácrátóti.
Ha szerettek fürödni, akkor termálvíz, Hévíz, Mezőkövesd, Miskolctapolca, Lepence
Ilyenkor is van még sok fesztivál,én abból választanék valamit. :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!