Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám úgy érzi, hogy nem...

Anyukám úgy érzi, hogy nem volt jó anya. Múltkor a telefonban elsírta magát, hogy mennyire sajnálja, pedig ez nem igaz. Mivel tudnám meggyőzni arról hogy ez nem így van?

Figyelt kérdés

Én már felnőttem, van egy 2 éves kisfiam is. Anyum látja, hogy mennyire imádom a kicsit, hogy mindene megvan, és elsírta magát hogy ő ennyit nem tudott adni amikor én kicsi voltam. Nagy szegénységben nőttünk fel, apám is elhagyott minket, és magát okolja. Most lesz a szülinapja, eddig sosem volt gond azzal hogy mit adjak neki, tanácsot sem kértem még soha, de most valami olyan kéne, amiből látja hogy imádom és nekem nagyon fontos. Valami érzelmes ajándék ötlet kéne. Kérem aki tud segítsen nekem mert semmi ötletem sincs.

Fénykép album meg videó készítés már volt, valami más kéne.

Mindenkinek nagyon köszönöm!!!

2010. szept. 6. 12:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudsz énekelni?

Énekelj neki dalt, ajándékozz cd-t. Pl. Úgy szeretném meghálálni vagy Mama, kérlek meséld el nekem. Vagy ha van kedvence, akkor azt.

Ha küldesz privit, tudok segíteni a megvalósításban is (zenei alap) és tudok ajánlani stúdiót is.

2010. szept. 6. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
a depressziós ember nem tudja értékelni az ilyesmit. pont ezt akadályozza meg ez a betegség. nem lesz tőle több pénze, vagy több sikere, de megtanulja feldolgozni a dolgokat, és kezelni a problémákat- és ez megfizethetetlen.
2010. szept. 6. 15:49
 13/15 anonim ***** válasza:
A depressziós embernek is jól jönnek a meglepetések.. segíti kikapaszkodni ebből az állapotból... főleg ha érzi vele a családja!!!!
2010. szept. 6. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:
És ha írnál neki egy levelet, amiben megfogalmazol mindent a kapcsolatotokról, és a háláról, amit érzel? :)
2010. szept. 6. 17:24
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Az orvost felejtsük el, mert ha akarnám sem tudnám rávenni, de nem is akarom. Ő nem beteg, csak sok problémája van. Mint a legtöbb embernek sajnos. Tud örülni minden apró meglepetésnek, itt egész jókat írtatok. Köszi
2010. szept. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!