Elegem van az anyósomból! Ez így jó? Mit tegyek?
Anyósom sajnos nemrég egyedül maradt,apósom meghalt. Eddig apósom dolgozott,anyósom meg segélyt kapott. Volt olyan hogy mi küldtünk neki haza pénzt,mert már nem volt neki mit enni. Nem az a gond,mert szívesen adtam mert volt miből! De egy pár hónapja már nagyon rosszul állunk anyagilag,ráadásul van egy pici babánk is. Pár utcányira lakunk egymástól és szabályszerűen hozzánk költözött,mostanában itt is alszik. Mondanom sem kel a rezsibe vagy a kajába nem ad semmit,néha vesz a gyereknek valamit és ennyi! Meg sem kérdezte hogy itt lakhat e,csak jött. Tökre természetes neki hogy eszik iszik mosdik nálunk. A
párommal egyre többet veszekszünk az anyagiak miatt.
A saját anyukádat is kiraknád a házból? Egyébként én meghallgatnám az anyóst is .Lehet azért nem tud elmenni dolgozni mert mondjuk nincs hova.
Egyébként a kommunikáción kívül jobb módszert még nem találtak ki egy probléma megoldására. A legrosszabb amit tehetsz, hogy a férjedet ölöd miatta. Bár anyós nélkül sem javulna az anyagi helyzetetek, mert gondolom nem tízezreket eszik és fürdik el....
segíteni kell, persze, sokan írják, h mi lenne ha a saját anyukád lenne ilyen helyzetbe....én úgy gondolom a saját anyukáddal inkább a megoldásra törekednél.....
Én szorgalmaznám, h vegyen egy kisebb lakást, amit talán fent tud tartani, esetleg az eladásból származna egy kis többlete, nem egészséges együtt lakni az anyóssal, pici gyerek mellett az ember mégkevéssé szeretne mindig együttlenni valakivel. nagyon nehéz helyzet, mert a párod dolgozik, ő csak este van az anyjával, Te meg gondolom egész nap részesülsz belőle, a párod el se tudja képzelni,h mi lehet olyan rossz ebben. Én megkockáztatom azt is h jó lenne anyukának valami munka is, könyvtáros, boltos.....valami négyórás, mert ti nem tudjátok eltartani! Legfőképp őszintén kéne beszélni a pároddal, mert úgy látom meg akar felelni mindenkinek és egyszerre az ritkán megy!
Azt a lakást amiből kiköltözött adjátok ki és a befolyó lakbért adja nektek ha már oda tolakodott és eltartatja magát.
Amúgy próbáld csökkenteni a kényelmét, bízd rá a fözést, az éjjszaka közepén sétálj az ajtaja elött a síró gyerekel, mondjátok le a tv-t... tudom nem legszebb megoldás de ő idegeskedjen ne ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!